Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yunus Alparslan
Doç. Dr.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
Yayın
10
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
18
TR Dizin Atıf
11
10
Yayın
19
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0002-8833-996X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi
Yayınlar
Investigating the quality changes and shelf life of vacuum shrink-packaged raw and steam-cooked blue crabs under cold storage
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Cansu Metin
,
Servet Emiroğlu
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR23012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1033
0
FAVORİ
1033
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı çözündürme yöntemlerinin kültür levreği (Dicentrarchus labrax Linnaeus, 1758)’nin yağ asidi kompozisyonu üzerine etkisi
Yazarlar:
Cansu Metin
,
Yunus Alparslan
,
Zerrin Ekşi
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.3.05
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
908
0
FAVORİ
908
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Köyceğiz Lagünü’nden Avlanan Altınbaş (Chelon auratus) ve Mavri (Chelon labrosus) Kefallerinin Besin Kompozisyonu ve Yağ Asidi Profilinin Mevsimsel Değişimi
Yazarlar:
Cansu Metin
,
Yunus Alparslan
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.773796
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
674
0
FAVORİ
674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar İlinde Eğitim Gören Lise Öğrencilerinin Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Yiğit
,
Taçnur Baygar
,
Yunus Alparslan
,
Emrah Gökay Özgür
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.688481
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
986
0
FAVORİ
986
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nutritional Composition and Fatty Acid Profile of Commercially Important Mullet Species in the Köyceğiz Lagoon
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Cansu Metin
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
, Zerrin Ekşi, Ümran Ateş,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE2019598683
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
648
0
FAVORİ
648
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal Kabuğu Esansiyel Yağı ile Birleştirilmiş Jelatin Film Kaplamanın Buzdolabında Muhafaza Edilen Karidesin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Taçnur Baygar
,
Cansu Metin
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Tuba Baygar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.485132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2068
0
FAVORİ
2068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KÖYCEĞİZ LAGÜNÜ’NDEN AVLANAN FARKLI KEFAL (Mugilidae) TÜRLERİNİN DUYUSAL, KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Cansu Metin
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Aquaculture Engineering and Fisheries Research
DOI: 10.3153/JAEFR17019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
324
0
FAVORİ
324
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EXTRACTION, CHARACTERIZATION AND ANTIMICROBIAL ACTIVITY OF HYDROXYAPATITE FROM SEABASS AND SEABREAM SCALE
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Tuba Baygar
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4796
0
FAVORİ
4796
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı soslarda 4 °C’de depolanan Gümüşi Havuz Balığı (Carassius gibelio, Bloch 1782) marinatlarının raf ömrünün belirlenmesi Latif Taşkaya • Yunus Alparslan* • Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı • Cansu Metin •
Yazarlar: Latif Taşkaya,
Yunus Alparslan
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Cansu Metin
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.1.11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2694
0
FAVORİ
2694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÜNLÜK AĞACI (Liquidambar orientalis) YAPRAKLARINDAN ELDE EDİLEN EKSTRAKTIN KÜLTÜR LEVREĞİNİN (Dicentrarchus labrax) RAF ÖMRÜ VE ET KALİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Taçnur Baygar
, Cansu Metin,
Yunus Alparslan
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3780
0
FAVORİ
3780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Food and Health
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Journal of Aquaculture Engineering and Fisheries Research
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Aydın Gastronomy
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Food and Health
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Marine Science and Technology Bulletin
MEMBA Su Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Köyceğiz Lagünü’nden Avlanan Altınbaş (Chelon auratus) ve Mavri (Chelon labrosus) Kefallerinin Besin Kompozisyonu ve Yağ Asidi Profilinin Mevsimsel Değişimi
Yazarlar:
Cansu Metin
,
Yunus Alparslan
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.773796
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
674
1
ATIF
0
FAVORİ
674
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Afyonkarahisar İlinde Eğitim Gören Lise Öğrencilerinin Su Ürünleri Tüketim Alışkanlıklarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Yiğit
,
Taçnur Baygar
,
Yunus Alparslan
,
Emrah Gökay Özgür
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.688481
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
986
2
ATIF
0
FAVORİ
986
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Portakal Kabuğu Esansiyel Yağı ile Birleştirilmiş Jelatin Film Kaplamanın Buzdolabında Muhafaza Edilen Karidesin Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Yunus Alparslan
,
Taçnur Baygar
,
Cansu Metin
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Tuba Baygar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.485132
ATIF
13
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2068
13
ATIF
0
FAVORİ
2068
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı soslarda 4 °C’de depolanan Gümüşi Havuz Balığı (Carassius gibelio, Bloch 1782) marinatlarının raf ömrünün belirlenmesi Latif Taşkaya • Yunus Alparslan* • Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı • Cansu Metin •
Yazarlar: Latif Taşkaya,
Yunus Alparslan
,
Hatice Hasanhocaoğlu Yapıcı
,
Cansu Metin
,
Taçnur Baygar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.1.11
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2694
2
ATIF
0
FAVORİ
2694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat