DergiPark logo
  • Türkçe
    Türkçe İngilizce
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli Dergilerim Araştırmalarım Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research

Cilt: 2 Sayı: 1, 15.04.2018

Yıl: 2018

Makaleler

Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur

Araştırma Makalesi

Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur

1. A FIELD RESEARCH ON THE EFFECT OF EMPOWERMENT ON CREATING ORGANIZATIONAL COMMITMENT IN FIVE-STAR HOTEL

Emel Gürcü

Sayfa : 1-10
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur

Araştırma Makalesi

Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur

2. YEREL HALKIN YÖRESEL MUTFAK KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR AB PROJESİ DEĞERLENDİRMESİ

Nurettin Ayaz , Mehmet Güllü

Sayfa : 11-21
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur

Araştırma Makalesi

Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur

3. YÖRESEL YİYECEKLERİ KONU ALAN LİSANSÜSTÜ TEZLERİN BİBLİYOMETRİK ANALİZİ

Nurettin Ayaz , Büşra Meltem Türkmen

Sayfa : 22-38
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur

Araştırma Makalesi

Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur

4. Ekmek Fırını Çalışanları Üzerine Keşifsel Bir Araştırma: Mersin Örneği

Kamil Unur , Dilek Atçı , Sabahat Ceylin Şanlı , Zeynep Albayrak

Sayfa : 39-51
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Sayı Tam Dosyası
    • Editörden
    • İçindekiler
    • Kapak
    • GASTROIA Journal of Gastronomy and Travel Research Vol. 2, Issue 1, 2018
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1 , 27.12.2017
    • Cilt: 2 Sayı: 1 , 15.04.2018
    • Cilt: 2 Sayı: 2 , 15.10.2018
    • Cilt: 3 Sayı: 1 , 28.02.2019

Creative Commons Lisansı
Bu eser Creative Commons Atıf-GayriTicari 4.0 Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.