BibTex RIS Kaynak Göster

Lactose Intolerance (Turkish with English Abstract)

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 6, - , 01.12.1993

Öz

In this review, occurrence and distribution of lactose intolerance, absorption of nutrients at lactose intolerance were explained and what can be done by the food industry for lactose intolerants was summarized.

Laktoz İntoleransı

Yıl 1993, Cilt: 18 Sayı: 6, - , 01.12.1993

Öz

Bu derlemede, laktoz intoleransının oluşumu, dağılımı, laktoz intoleranslarda besin unsurlarının emilmesi ve gıda endüstrisinin laktoz intoleranslara nasıl yardım edebileceği özetlenmeye çalışılmıştır.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Aysel Bayhan Bu kişi benim

Gülderen Yentür Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1993
Yayımlandığı Sayı Yıl 1993 Cilt: 18 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Bayhan, A. ., & Yentür, G. . (1993). Laktoz İntoleransı. Gıda, 18(6).
AMA Bayhan A, Yentür G. Laktoz İntoleransı. GIDA. Aralık 1993;18(6).
Chicago Bayhan, Aysel, ve Gülderen Yentür. “Laktoz İntoleransı”. Gıda 18, sy. 6 (Aralık 1993).
EndNote Bayhan A, Yentür G (01 Aralık 1993) Laktoz İntoleransı. Gıda 18 6
IEEE A. . Bayhan ve G. . Yentür, “Laktoz İntoleransı”, GIDA, c. 18, sy. 6, 1993.
ISNAD Bayhan, Aysel - Yentür, Gülderen. “Laktoz İntoleransı”. Gıda 18/6 (Aralık 1993).
JAMA Bayhan A, Yentür G. Laktoz İntoleransı. GIDA. 1993;18.
MLA Bayhan, Aysel ve Gülderen Yentür. “Laktoz İntoleransı”. Gıda, c. 18, sy. 6, 1993.
Vancouver Bayhan A, Yentür G. Laktoz İntoleransı. GIDA. 1993;18(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/