avatar
Özge Samancı Assoc. Prof. Dr. ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
Publication 3 Review 4 CrossRef Cited 17 TR Dizin Cited 21
3 Publication
4 Review
17 CrossRef Cited
21 TR Dizin Cited

Research Fields

Traditional Food Ottoman history Food Culture Food History Turkish Cuisine Ottoman Cuisine Local Cuisine

Institution

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ

Popular Publications

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
CITED 10 FAVORITE 4 TOTAL DOWNLOAD COUNT 6675

10

4

6675

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
CITED 6 FAVORITE 3 TOTAL DOWNLOAD COUNT 13426

6

3

13426

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
CITED 1 FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 10784

1

2

10784

Publications

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 10784

2

10784

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
FAVORITE 3 TOTAL DOWNLOAD COUNT 13426

3

13426

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
FAVORITE 4 TOTAL DOWNLOAD COUNT 6675

4

6675

Publications

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
CITED 1 FAVORITE 2 TOTAL DOWNLOAD COUNT 10784

1

2

10784

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
CITED 6 FAVORITE 3 TOTAL DOWNLOAD COUNT 13426

6

3

13426

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
CITED 10 FAVORITE 4 TOTAL DOWNLOAD COUNT 6675

10

4

6675

Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.