avatar
Özge Samancı Assoc. Prof. Dr. ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
Publication 3 Review 3 CrossRef Cited 13 TR Dizin Cited 16
3 Publication
3 Review
13 CrossRef Cited
16 TR Dizin Cited

Research Fields

Ottoman history Food Culture Food History Turkish Cuisine Ottoman Cuisine Local Cuisine Traditional Food

Institution

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ

Popular Publications

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
CITED 8 FAVORITE 4 TOTAL DOWNLOAD COUNT 5901

8

4

5901

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
CITED 4 FAVORITE 3 TOTAL DOWNLOAD COUNT 11912

4

3

11912

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
CITED 1 FAVORITE 1 TOTAL DOWNLOAD COUNT 9200

1

1

9200

Publications

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
FAVORITE 1 TOTAL DOWNLOAD COUNT 9200

1

9200

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
FAVORITE 3 TOTAL DOWNLOAD COUNT 11912

3

11912

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
FAVORITE 4 TOTAL DOWNLOAD COUNT 5901

4

5901

Publications

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
CITED 1 FAVORITE 1 TOTAL DOWNLOAD COUNT 9200

1

1

9200

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
CITED 4 FAVORITE 3 TOTAL DOWNLOAD COUNT 11912

4

3

11912

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
CITED 8 FAVORITE 4 TOTAL DOWNLOAD COUNT 5901

8

4

5901

Interactive Guide Tool
If you want to see the panel introduction, you can click Start Tour.