avatar
Özge Samancı Doç. Dr. ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 16
3 Yayın
3 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
16 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Osmanlı Tarihi Mutfak Kültürü Mutfak Tarihi Türk Mutfağı Osmanlı Mutfağı Yöresel Mutfaklar Geleneksel Yemek

Kurum

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
ATIF 7 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5515

7

4

5515

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10958

4

2

10958

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8418

1

1

8418

Yayınlar

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8418

1

8418

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10958

2

10958

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5515

4

5515

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8418

1

1

8418

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10958

4

2

10958

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
ATIF 7 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5515

7

4

5515

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.