Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özge Samancı
Doç. Dr.
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
21
3
Yayın
4
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
21
TR Dizin Atıf
0000-0001-6539-8468
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Geleneksel Yemek
Osmanlı Tarihi
Mutfak Kültürü
Mutfak Tarihi
Türk Mutfağı
Osmanlı Mutfağı
Yöresel Mutfaklar
Kurum
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
Yazarlar:
Özge Samancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.777542
ATIF
6
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13620
6
ATIF
4
FAVORİ
13620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
Yazarlar:
Özge Samancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.713586
ATIF
10
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6906
10
ATIF
3
FAVORİ
6906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi ve Yemek Tarihi
Yazarlar:
Özge Samancı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.948486
ATIF
1
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11070
1
ATIF
3
FAVORİ
11070
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomi ve Yemek Tarihi
Yazarlar:
Özge Samancı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.948486
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11070
3
FAVORİ
11070
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
Yazarlar:
Özge Samancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.777542
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13620
4
FAVORİ
13620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
Yazarlar:
Özge Samancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.713586
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6906
3
FAVORİ
6906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Kurul Üyeliği
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Kadim
Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Dergisi
Korkut Ata Türkiyat Araştırmaları Dergisi
TÜBA-KED Türkiye Bilimler Akademisi Kültür Envanteri Dergisi
Yayınlar
Gastronomi ve Yemek Tarihi
Yazarlar:
Özge Samancı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.948486
ATIF
1
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11070
1
ATIF
3
FAVORİ
11070
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
Yazarlar:
Özge Samancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.777542
ATIF
6
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13620
6
ATIF
4
FAVORİ
13620
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
Yazarlar:
Özge Samancı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.17123/atad.713586
ATIF
10
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6906
10
ATIF
3
FAVORİ
6906
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat