avatar
Özge Samancı Doç. Dr. ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 21
3 Yayın
4 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
21 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Geleneksel Yemek Osmanlı Tarihi Mutfak Kültürü Mutfak Tarihi Türk Mutfağı Osmanlı Mutfağı Yöresel Mutfaklar

Kurum

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
ATIF 6 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13620

6

4

13620

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
ATIF 10 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6906

10

3

6906

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11070

1

3

11070

Yayınlar

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11070

3

11070

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13620

4

13620

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6906

3

6906

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11070

1

3

11070

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
ATIF 6 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13620

6

4

13620

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
ATIF 10 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6906

10

3

6906

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.