avatar
Özge Samancı Doç. Dr. ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 12
3 Yayın
2 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gastronomi Mutfak Kültürü Mutfak Tarihi Mutfak Sanatları Aşçılık Yiyecek ve İçecek Türk Mutfağı Osmanlı Mutfağı Yöresel Mutfaklar Geleneksel Yemek Antik Yemekler

Kurum

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
ATIF 5 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5232

5

4

5232

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10549

3

2

10549

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7912

0

1

7912

Yayınlar

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7912

1

7912

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10549

2

10549

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5232

4

5232

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10549

3

2

10549

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
ATIF 5 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5232

5

4

5232

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.