Volume: 8 Issue: 1, 2/1/10

Year: 2010

Research Article

 

1. Türkiye’de Yetiştirilen Yerli Bazı Ceviz Çeşitlerinin Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal Bileşenleri

 

2. Türkiye’de Yetiştirilen Yerli Bazı Ceviz Çeşitlerinin Fiziksel Özellikleri ve Kimyasal Bileşenleri

 

3. UHT Sütlerin Bazı Kalite Kriterlerinin ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi

 

5. Süt Serum Proteinleri ve Türevlerinin Biyolojik ve Fizyolojik Aktiviteleri

Collection

 

4. Ultraviyole Işın UV Teknolojisinin Meyve Sularına Uygulanması

 

6. Metabolik Mühendisliğinde Laktik Asit Bakterileri

 

7. Süt Sfingolipidlerinin Sağlık Üzerine Etkisi

 

8. Domatesin Gelişimi Sırasında Antioksidan Bileşiklerinde Meydana Gelen Değişimler