Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Doğan
Öğretim Görevlisi
OSMANIYE KORKUT ATA UNIVERSITY, BAHÇE VOCATIONAL SCHOOL, DEPARTMENT OF FOOD PROCESSING
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
7
2
Yayın
1
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0003-1852-6919
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurum
OSMANIYE KORKUT ATA UNIVERSITY, BAHÇE VOCATIONAL SCHOOL, DEPARTMENT OF FOOD PROCESSING
Yayınlar
GLYCYRRHIZA GLABRA'NIN BAZI TIBBİ ÖZELLİKLERİ (MEYAN KÖKÜ)
Yazarlar:
Falah Saleh Mohammed
,
Nuh Korkmaz
,
Mehmet Doğan
,
Ali Erdem Şabik
,
Mustafa Sevindik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33483/jfpau.979200
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
952
0
FAVORİ
952
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytinyağının farklı materyallerle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Mustafa Didin
,
Seval Zubaroğlu Sakarya
,
Dilşat Bozdoğan Konuşkan
,
Mehmet Doğan
,
Ahmet Doğan Duman
,
Zeki Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.910375
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2245
0
FAVORİ
2245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
GLYCYRRHIZA GLABRA'NIN BAZI TIBBİ ÖZELLİKLERİ (MEYAN KÖKÜ)
Yazarlar:
Falah Saleh Mohammed
,
Nuh Korkmaz
,
Mehmet Doğan
,
Ali Erdem Şabik
,
Mustafa Sevindik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33483/jfpau.979200
ATIF
11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
952
11
ATIF
0
FAVORİ
952
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytinyağının farklı materyallerle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Mustafa Didin
,
Seval Zubaroğlu Sakarya
,
Dilşat Bozdoğan Konuşkan
,
Mehmet Doğan
,
Ahmet Doğan Duman
,
Zeki Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.910375
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2245
1
ATIF
0
FAVORİ
2245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat