Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ahmet Doğan Duman
Doç. Dr.
T.C. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
3
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
2
3
Yayın
8
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
T.C. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
Zeytinyağının farklı materyallerle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Mustafa Didin
,
Seval Zubaroğlu Sakarya
,
Dilşat Bozdoğan Konuşkan
,
Mehmet Doğan
,
Ahmet Doğan Duman
,
Zeki Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.910375
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2244
0
FAVORİ
2244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerfıstığı (Arachis hypogaea L.)’nda bazı kalite özelliklerinin Yakın Kızılötesi Spektroskopi (NIRS) ile belirlenmesi
Yazarlar:
Murat Reis Akkaya
, Hatice Yücel,
Ahmet Doğan Duman
, Mustafa Didin,
Emir Ayşe Özer
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.305312
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2855
0
FAVORİ
2855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bademde yüksek konsantrasyonlarda ozon gazı uygulamasının Plodia interpunctella (Hübner) ve Ephestia cautella (Walker)’ ya karşı etkinliği
Yazarlar:
Ali Arda Işıkber
,
M. Serdar Öztekin
,
K. Sinan Dayısoylu
,
Ahmet Duman
, Selda Eroğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Türkiye Entomoloji Dergisi
DOI: 10.16970/ted.76791
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2539
0
FAVORİ
2539
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Derim
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Türkiye Entomoloji Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Zeytinyağının farklı materyallerle filtrasyonunun yağ asitleri kompozisyonu ve bazı kalite özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Mustafa Didin
,
Seval Zubaroğlu Sakarya
,
Dilşat Bozdoğan Konuşkan
,
Mehmet Doğan
,
Ahmet Doğan Duman
,
Zeki Aydın
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.910375
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2244
1
ATIF
0
FAVORİ
2244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yerfıstığı (Arachis hypogaea L.)’nda bazı kalite özelliklerinin Yakın Kızılötesi Spektroskopi (NIRS) ile belirlenmesi
Yazarlar:
Murat Reis Akkaya
, Hatice Yücel,
Ahmet Doğan Duman
, Mustafa Didin,
Emir Ayşe Özer
,
Osman Kola
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Derim
DOI: 10.16882/derim.2017.305312
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2855
1
ATIF
0
FAVORİ
2855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat