Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Alperen Kök
Yüksek Lisans
ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
9
6
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
0000-0002-6351-2199
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Gastronomi
Kurum
ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY
Popüler Yayınları
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ÖNEMİ: AKÇAKOCA-MELENGÜCCEĞİ TATLISI ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Arif Gungor
,
Alperen Kök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1625
0
ATIF
3
FAVORİ
1625
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÜRÜN YAŞAM DÖNGÜSÜ TEORİSİ: NOSTALJİK YİYECEKLERİN LEZZET HAFIZASINDAKİ YERİ
Yazarlar:
Alperen Kök
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1255417
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
392
0
ATIF
2
FAVORİ
392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BARIN ARKASINDA BİR SANAT: MİKSOLOJİ VE MİKSOLOGLARIN ROLÜ
Yazarlar:
Alperen Kök
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1345142
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
846
0
ATIF
2
FAVORİ
846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Rehberliği Öğrencilerinin Gastronomi Rehberliğine Bakış Açısı
Yazarlar:
Alperen Kök
,
Selda Karahan
,
Hande Akyurt Kurnaz
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
DOI: 10.34090/tured.803004
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1715
4
ATIF
1
FAVORİ
1715
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EGE OTLARININ YÖRESEL MUTFAKLARDA KULLANIMI
Yazarlar:
Alperen Kök
,
Alper Kurnaz
,
Hande Akyurt Kurnaz
,
Selda Karahan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8619
0
ATIF
1
FAVORİ
8619
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ÜRÜN YAŞAM DÖNGÜSÜ TEORİSİ: NOSTALJİK YİYECEKLERİN LEZZET HAFIZASINDAKİ YERİ
Yazarlar:
Alperen Kök
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1255417
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
392
2
FAVORİ
392
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BARIN ARKASINDA BİR SANAT: MİKSOLOJİ VE MİKSOLOGLARIN ROLÜ
Yazarlar:
Alperen Kök
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1345142
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
846
2
FAVORİ
846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turizm Rehberliği Öğrencilerinin Gastronomi Rehberliğine Bakış Açısı
Yazarlar:
Alperen Kök
,
Selda Karahan
,
Hande Akyurt Kurnaz
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
DOI: 10.34090/tured.803004
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1715
1
FAVORİ
1715
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ÖNEMİ: AKÇAKOCA-MELENGÜCCEĞİ TATLISI ÖRNEĞİ
Yazarlar:
Arif Gungor
,
Alperen Kök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1625
3
FAVORİ
1625
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEŞİL NESİL RESTORANLARA YÖNELİK MÜŞTERİ YORUMLARININ İÇERİK ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Mehmet Sedat İpar,
Erhan Babaç
,
Alperen Kök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1997
0
FAVORİ
1997
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EGE OTLARININ YÖRESEL MUTFAKLARDA KULLANIMI
Yazarlar:
Alperen Kök
,
Alper Kurnaz
,
Hande Akyurt Kurnaz
,
Selda Karahan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8619
1
FAVORİ
8619
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
Turizm Rehberliği Öğrencilerinin Gastronomi Rehberliğine Bakış Açısı
Yazarlar:
Alperen Kök
,
Selda Karahan
,
Hande Akyurt Kurnaz
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turist Rehberliği Dergisi (TURED)
DOI: 10.34090/tured.803004
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1715
4
ATIF
1
FAVORİ
1715
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat