avatar
İbrahim Çakır Prof. Dr. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 1 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 3
1 Yayın
4 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

FERMENTE SALAMURA OTLARDAN İZOLE EDİLEN MAYALARIN ENZİMATİK KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Erkan Güneş, Furkan Aydın , İbrahim Çakır
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21088
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 519

0

519

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

FERMENTE SALAMURA OTLARDAN İZOLE EDİLEN MAYALARIN ENZİMATİK KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Erkan Güneş, Furkan Aydın , İbrahim Çakır
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21088
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 519

3

0

519

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.