Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İbrahim Çakır
Prof. Dr.
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
3
1
Yayın
4
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0001-7775-1871
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
FERMENTE SALAMURA OTLARDAN İZOLE EDİLEN MAYALARIN ENZİMATİK KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Erkan Güneş,
Furkan Aydın
,
İbrahim Çakır
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
519
0
FAVORİ
519
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kurul Üyeliği
Food and Health
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
FERMENTE SALAMURA OTLARDAN İZOLE EDİLEN MAYALARIN ENZİMATİK KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Erkan Güneş,
Furkan Aydın
,
İbrahim Çakır
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21088
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
519
3
ATIF
0
FAVORİ
519
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat