Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ceren Akal
Dr.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
8
4
Yayın
1
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
FARKLI ORANLARDA EVAPORASYON UYGULAMASIYLA AROMALI SÜT REÇELİ ÜRETİMİ
Yazarlar: Meryem Merve Sarı, Atila Yetişemiyen,
Ceren Akal
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23138
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
201
0
FAVORİ
201
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ceren Akal
,
Atilla Yetişmeyen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7751
0
FAVORİ
7751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kokusuz Balık Yağı Kullanımının Böğürtlenli Yoğurdun Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Nazli Turkmen, Ebru Senel,
Ceren Akal
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
669
0
FAVORİ
669
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ceren Akal
, İlkay Buran,
Rabia Albayrak Delialioğlu
,
Atila Yetişemiyen
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18067
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2437
0
FAVORİ
2437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Gıda
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Ceren Akal
,
Atilla Yetişmeyen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20016
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7751
5
ATIF
0
FAVORİ
7751
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ceren Akal
, İlkay Buran,
Rabia Albayrak Delialioğlu
,
Atila Yetişemiyen
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18067
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2437
3
ATIF
0
FAVORİ
2437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat