Ceren Akal profil resmi
Ceren Akal Dr. ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 4 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 8
4 Yayın
2 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

FARKLI ORANLARDA EVAPORASYON UYGULAMASIYLA AROMALI SÜT REÇELİ ÜRETİMİ
Yazarlar: Meryem Merve Sarı, Atila Yetişemiyen, Ceren Akal
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23138
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 522

0

522

PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9673

0

9673

0

871

FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18067
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2717

0

2717

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20016
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9673

5

0

9673

FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18067
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2717

3

0

2717

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.