Cemil Sahıner profil resmi
Cemil Sahıner Yrd. Doç. Dr. AYDIN ADNAN MENDERES UNIVERSITY
Yayın 3 Hakemlik 4
3 Yayın
4 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Süt Teknolojisi Sucul Kültür ve Balıkçılık Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

AYDIN ADNAN MENDERES UNIVERSITY

Yayınlar

0

136

0

298

Evaluation of the effect of cooling on the microbiological quality of lamb carcasses
Yazarlar: Yasemin Yalçın, Pelin Kizanlik , Cemil Sahıner , Ergün Ömer Göksoy
Yayın Bilgisi: 2021 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1218

0

1218

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.