Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Deniz Günal Köroğlu
Doktora
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
1
2
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-8642-9160
57211079661
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
Kayısı Çekirdeğinin Besinsel ve Biyoaktif Bileşimi: Yağ Asitleri, Tokoferoller, Fenolikler
Yazarlar:
Deniz Günal Köroğlu
,
Ali Topcu
,
Semra Turan
Yayın Bilgisi: 2025 ,
ITU Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
113
0
FAVORİ
113
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Çözücülerle Hazırlanan Bazı Meyve Ekstraktlarının Antioksidan Potansiyeli
Yazarlar:
Deniz Günal Köroğlu
, Gezzemhan Süyünç, Rabia Yıldırım,
Semra Turan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.753868
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
610
0
FAVORİ
610
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
ITU Journal of Food Science and Technology
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Farklı Çözücülerle Hazırlanan Bazı Meyve Ekstraktlarının Antioksidan Potansiyeli
Yazarlar:
Deniz Günal Köroğlu
, Gezzemhan Süyünç, Rabia Yıldırım,
Semra Turan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.753868
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
610
1
ATIF
0
FAVORİ
610
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat