Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Çolakoğlu
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
6
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1227
0
ATIF
7
FAVORİ
1227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gelibolu Balıkçılığı ve Tarihi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
445
0
ATIF
6
FAVORİ
445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Ulaş Yüzgeç
,
Serhat Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2164
0
ATIF
1
FAVORİ
2164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Length – Weight Relationships, Meat Yield and Morphometric Indices of Five Commercial Bivalve Species Collected from the Çanakkale Strait (Türkiye)
Yazarlar:
Serhat Çolakoğlu
,
Fatma Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE20241371586
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
204
0
FAVORİ
204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gelibolu Balıkçılığı ve Tarihi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
445
6
FAVORİ
445
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1227
7
FAVORİ
1227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Ulaş Yüzgeç
,
Serhat Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2164
1
FAVORİ
2164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Basri Ormancı
,
İbrahim Ender Künili
,
Serhat Çolakoğlu
,
Fatma Arık Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504295
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1066
0
FAVORİ
1066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Basri Ormancı
,
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Arık Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504285
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1174
0
FAVORİ
1174
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Aquatic Sciences and Engineering
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Aquatic Sciences and Engineering
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Basri Ormancı
,
İbrahim Ender Künili
,
Serhat Çolakoğlu
,
Fatma Arık Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504295
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1066
1
ATIF
0
FAVORİ
1066
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat