Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasan Basri Ormancı
Dr. Öğr. Üyesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
19
8
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
19
TR Dizin Atıf
0000-0003-3136-9196
36483235900
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Popüler Yayınları
Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2233
0
ATIF
7
FAVORİ
2233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gelibolu Balıkçılığı ve Tarihi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1127
0
ATIF
6
FAVORİ
1127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Serhat Çolakoğlu
,
Selin Özge Dinç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1352185
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
852
0
ATIF
1
FAVORİ
852
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Serhat Çolakoğlu
,
Selin Özge Dinç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1352185
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
852
1
FAVORİ
852
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gelibolu Balıkçılığı ve Tarihi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1127
6
FAVORİ
1127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2233
7
FAVORİ
2233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale Boğazı’ndan toplanan deniz marulu (Ulva rigida)’nun mevsimsel besin içeriğinin belirlenerek salata ve çorba olarak değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nermin Berik
,
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Hasan Basri Ormancı
, Akın Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1849
0
FAVORİ
1849
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE LIVER LIPID FATTY ACID COMPOSITION OF TWO CARTILAGINOUS FISH, THE THORNBACK RAY (Raja clavata) AND THE COMMON SMOOTH-HOUND (Mustelus mustelus)
Yazarlar:
Cahide Çiğdem Yığın
,
Fikret Çakır
, Koray Cabbar,
Bayram Kızılkaya
,
Hasan Basri Ormancı
,
Alkan Öztekin
, Yeliz Özüdoğru
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR19012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3124
0
FAVORİ
3124
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale Boğazı’ndan Toplanan Yassı İstiridyelerin (Ostrea edulis L., 1758) Et Verimi ve Kondisyon İndeksi
Yazarlar:
Serhat Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504408
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
883
0
FAVORİ
883
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Basri Ormancı
,
İbrahim Ender Künili
,
Serhat Çolakoğlu
,
Fatma Arık Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504295
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1234
0
FAVORİ
1234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Basri Ormancı
,
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Arık Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504285
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1378
0
FAVORİ
1378
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Aquatic Research
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Yayınlar
Gelibolu Tuzlu Sardalyasının +4oC de Raf Ömrünün Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Basri Ormancı
,
İbrahim Ender Künili
,
Serhat Çolakoğlu
,
Fatma Arık Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504295
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1234
1
ATIF
0
FAVORİ
1234
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Alabalık (Oncorhynchus mykiss) ve Atıklarından Balık Sosu Üretimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Hasan Basri Ormancı
,
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Arık Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504285
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1378
3
ATIF
0
FAVORİ
1378
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat