Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Selin Özge Dinç
Arş. Gör.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, ÇANAKKALE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
Yayın
5
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
4
5
Yayın
0
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, ÇANAKKALE UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Geleneksel et üretimi ve tüketimine alternatif: Et analogları
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Selin Dinç
,
Fatma Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1159590
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2569
0
ATIF
1
FAVORİ
2569
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Serhat Çolakoğlu
,
Selin Özge Dinç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1352185
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
329
0
FAVORİ
329
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel et üretimi ve tüketimine alternatif: Et analogları
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Selin Dinç
,
Fatma Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1159590
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2569
1
FAVORİ
2569
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İklim Değişimi Sürecinin Sürdürülebilir ve Güvenli Gıda Üretimine Etkisi
Yazarlar:
Selin Özge Dinç
,
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.994886
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1442
0
FAVORİ
1442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şalgam Suyunun Depolanması Sırasındaki Kalite Özellikleri Üzerine Üretim Yöntemi ve Sıcaklığının Etkisi
Yazarlar: Hasan Tangüler,
Selin Özge Dinç
, Gülbahar Ekenel, Dilay Asena Aytekin, Cansu Şimşek, Hatice Ataklı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1097814
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
656
0
FAVORİ
656
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNÜLİN VE MALTODEKSTRİN İLAVESİNİN KEFİRLERİN KONJÜGE LİNOLEİK ASİT İÇERİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ayşe Özbey
,
Selin Özge Dinç
,
Özlem Erinç
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18025
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1764
0
FAVORİ
1764
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
İklim Değişimi Sürecinin Sürdürülebilir ve Güvenli Gıda Üretimine Etkisi
Yazarlar:
Selin Özge Dinç
,
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.994886
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1442
1
ATIF
0
FAVORİ
1442
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şalgam Suyunun Depolanması Sırasındaki Kalite Özellikleri Üzerine Üretim Yöntemi ve Sıcaklığının Etkisi
Yazarlar: Hasan Tangüler,
Selin Özge Dinç
, Gülbahar Ekenel, Dilay Asena Aytekin, Cansu Şimşek, Hatice Ataklı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1097814
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
656
3
ATIF
0
FAVORİ
656
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat