Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Çolakoğlu
Prof. Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
6
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü
Gıda Sürdürülebilirliği
Gıda Mikrobiyolojisi
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Geleneksel et üretimi ve tüketimine alternatif: Et analogları
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Selin Dinç
,
Fatma Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1159590
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4040
0
ATIF
1
FAVORİ
4040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Serhat Çolakoğlu
,
Selin Özge Dinç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1352185
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
901
0
ATIF
1
FAVORİ
901
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Balık sosu üretiminde kullanılan Lactobacillus sakei ve Staphylococcus carnosus bakterilerinin antioksidan aktivite kapasitesine etkisi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Selin Özge Dinç
,
Fatma Nur Ergün
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
DOI: 10.46239/ejbcs.1555588
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
196
0
FAVORİ
196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İklim değişiminin Türkiye’de güvenli gıda algısı ve tüketim davranışlarına etkisinin incelenmesi
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Serhat Çolakoğlu
,
Selin Özge Dinç
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1352185
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
901
1
FAVORİ
901
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel et üretimi ve tüketimine alternatif: Et analogları
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Selin Dinç
,
Fatma Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1159590
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4040
1
FAVORİ
4040
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İklim Değişimi Sürecinin Sürdürülebilir ve Güvenli Gıda Üretimine Etkisi
Yazarlar:
Selin Özge Dinç
,
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.994886
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2161
0
FAVORİ
2161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale Kıyılarında Dağılım Gösteren Holothuria (Roweothuria) poli (Delle Chiaje, 1823)'nin Besin ve Mineral Kompozisyonlarındaki Mevsimsel Değişimler
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: 10.46384/jmsf.1164295
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1002
0
FAVORİ
1002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deniz Hıyarı (Holothuria tubulosa, Gmelin 1791) Ekstraktlarının Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar:
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Arık Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2388
0
FAVORİ
2388
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Eurasian Journal of Biological and Chemical Sciences
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kurul Üyeliği
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
İklim Değişimi Sürecinin Sürdürülebilir ve Güvenli Gıda Üretimine Etkisi
Yazarlar:
Selin Özge Dinç
,
İbrahim Ender Künili
,
Fatma Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.994886
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2161
2
ATIF
0
FAVORİ
2161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat