avatar
Nermin Berik Prof. Dr. Çanakkale Onsekiz Mart University
Yayın 13 Hakemlik 20 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 24
13 Yayın
20 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

Çanakkale Onsekiz Mart University

Yayınlar

0

539

Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Yayın Bilgisi: 2022 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE202221149736
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 304

0

304

0

1163

0

1501

0

2197

0

1155

0

846

Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi
Yazarlar: Nermin Berik , İsmet Gören
Yayın Bilgisi: 2018 , ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504315
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1218

0

1218

0

5012

Sensorial Evaluation of Fish Croquettes Produced from Different Seafood
Yazarlar: Ekrem Cem Çankırılıgil, Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2018 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1720

0

1720

Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3639

0

3639

0

1888

Yayınlar

5

0

2197

Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3639

4

0

3639

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.