Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Diğer
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Nermin BERİK
Nermin BERİK
Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart University
0000-0003-3015-8688
Yayın
13
Hakemlik
18
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
17
0000-0003-3015-8688
13
Yayın
18
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
Çanakkale Onsekiz Mart University
Yayınlar
Farklı Bitki Ekstrakt ve Esansiyel Yağların Lakerda Örneklerinden İzole Edilen Bakteriler Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin Araştırılması
Yazarlar:
Dilek KAHRAMAN YILMAZ
,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: 10.46384/jmsf.1291400
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
263
0
FAVORİ
263
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale Mutfağında Su Ürünlerinin Yeri
Yazarlar:
Dilek KAHRAMAN YILMAZ
,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: 10.46384/jmsf.1140381
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
371
0
FAVORİ
371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Yazarlar:
Dilek KAHRAMAN YILMAZ
,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE202221149736
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
182
0
FAVORİ
182
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale Boğazı’ndan toplanan deniz marulu (Ulva rigida)’nun mevsimsel besin içeriğinin belirlenerek salata ve çorba olarak değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nermin BERİK
,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Hasan Basri ORMANCI
, Akın AKYILDIZ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
721
0
FAVORİ
721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chemical Composition of the Black Sea Trout (Salmo labrax Pallas, 1814): A Comparative Study
Yazarlar:
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR20019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1193
0
FAVORİ
1193
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık etinde HPLC-DAD ile yapılan amino asit analizi hidrolizasyon prosedürünün Yanıt Yüzey Metodu (RSM) ile optimizasyonu
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
,
Esen Alp Erbay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.2.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1809
0
FAVORİ
1809
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Elemental Composition of Green Seaweed (Ulva rigida) Collected from Çanakkale, Turkey
Yazarlar:
Nermin BERİK
,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE2019557380
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
807
0
FAVORİ
807
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deniz Ürünleri ile Hazırlanan İçeceğin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Eray UZUN
,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
762
0
FAVORİ
762
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi
Yazarlar:
Nermin BERİK
, İsmet GÖREN
Yayın Bilgisi: 2018 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504315
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1025
0
FAVORİ
1025
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Titanyum Dioksit ve Nano Titanyum Dioksit Kullanımının Su Ürünlerine Olası Zararları
Yazarlar:
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4317
0
FAVORİ
4317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sensorial Evaluation of Fish Croquettes Produced from Different Seafood
Yazarlar: Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1492
0
FAVORİ
1492
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yazarlar:
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3296
0
FAVORİ
3296
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (Oncorhynchus mykiss) KROKETLERİNİN SOĞUK MUHAFAZADA (+4°C) RAF ÖMRÜNÜN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.18864/TJAS201704
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1769
0
FAVORİ
1769
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi - C Yaşam Bilimleri Ve Biyoteknoloji
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Balık etinde HPLC-DAD ile yapılan amino asit analizi hidrolizasyon prosedürünün Yanıt Yüzey Metodu (RSM) ile optimizasyonu
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
,
Esen Alp Erbay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.2.01
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1809
5
ATIF
0
FAVORİ
1809
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yazarlar:
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3296
4
ATIF
0
FAVORİ
3296
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat