Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nermin Berik
Prof. Dr.
Çanakkale Onsekiz Mart University
Yayın
14
Hakemlik
21
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
21
14
Yayın
21
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
21
TR Dizin Atıf
0000-0003-3015-8688
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
Çanakkale Onsekiz Mart University
Yayınlar
Phenotypic and Genotypic Antibiotic Resistance of Staphylococcus warneri and Staphylococcus pasteuri Isolated from Stuffed Mussels
Yazarlar:
Dilek Kahraman Yılmaz
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE20241397385
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
134
0
FAVORİ
134
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Bitki Ekstrakt ve Esansiyel Yağların Lakerda Örneklerinden İzole Edilen Bakteriler Üzerine Antibakteriyel Etkilerinin Araştırılması
Yazarlar:
Dilek Kahraman Yılmaz
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: 10.46384/jmsf.1291400
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
632
0
FAVORİ
632
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale Mutfağında Su Ürünlerinin Yeri
Yazarlar:
Dilek Kahraman Yılmaz
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: 10.46384/jmsf.1140381
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
635
0
FAVORİ
635
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Yazarlar:
Dilek Kahraman Yılmaz
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE202221149736
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
386
0
FAVORİ
386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale Boğazı’ndan toplanan deniz marulu (Ulva rigida)’nun mevsimsel besin içeriğinin belirlenerek salata ve çorba olarak değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nermin Berik
,
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Hasan Basri Ormancı
, Akın Akyıldız
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1414
0
FAVORİ
1414
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chemical Composition of the Black Sea Trout (Salmo labrax Pallas, 1814): A Comparative Study
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR20019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1759
0
FAVORİ
1759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık etinde HPLC-DAD ile yapılan amino asit analizi hidrolizasyon prosedürünün Yanıt Yüzey Metodu (RSM) ile optimizasyonu
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
,
Esen Alp Erbay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.2.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2500
0
FAVORİ
2500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Elemental Composition of Green Seaweed (Ulva rigida) Collected from Çanakkale, Turkey
Yazarlar:
Nermin Berik
,
Ekrem Cem Çankırılıgil
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE2019557380
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1289
0
FAVORİ
1289
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deniz Ürünleri ile Hazırlanan İçeceğin Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Eray Uzun
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
930
0
FAVORİ
930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi
Yazarlar:
Nermin Berik
, İsmet Gören
Yayın Bilgisi: 2018 ,
COMU Journal of Agriculture Faculty
DOI: 10.33202/comuagri.504315
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1285
0
FAVORİ
1285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Titanyum Dioksit ve Nano Titanyum Dioksit Kullanımının Su Ürünlerine Olası Zararları
Yazarlar:
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5230
0
FAVORİ
5230
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sensorial Evaluation of Fish Croquettes Produced from Different Seafood
Yazarlar: Ekrem Cem Çankırılıgil,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1879
0
FAVORİ
1879
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3896
0
FAVORİ
3896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (Oncorhynchus mykiss) KROKETLERİNİN SOĞUK MUHAFAZADA (+4°C) RAF ÖMRÜNÜN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.18864/TJAS201704
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1958
0
FAVORİ
1958
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
COMU Journal of Agriculture Faculty
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Food and Health
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Anadolu University Journal of Science and Technology C - Life Sciences and Biotechnology
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
COMU Journal of Agriculture Faculty
Food and Health
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Balık etinde HPLC-DAD ile yapılan amino asit analizi hidrolizasyon prosedürünün Yanıt Yüzey Metodu (RSM) ile optimizasyonu
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
,
Esen Alp Erbay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.2.01
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2500
6
ATIF
0
FAVORİ
2500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3896
5
ATIF
0
FAVORİ
3896
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat