avatar
Nermin Berik Prof. Dr. Çanakkale Onsekiz Mart University
Yayın 14 Hakemlik 21 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 21
14 Yayın
21 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
21 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

Çanakkale Onsekiz Mart University

Yayınlar

0

108

0

626

Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Yayın Bilgisi: 2022 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE202221149736
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 368

0

368

0

1374

0

1718

0

2456

0

1271

0

900

Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi
Yazarlar: Nermin Berik , İsmet Gören
Yayın Bilgisi: 2018 , ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504315
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1278

0

1278

0

5190

Sensorial Evaluation of Fish Croquettes Produced from Different Seafood
Yazarlar: Ekrem Cem Çankırılıgil, Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2018 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1844

0

1844

Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3862

0

3862

0

1949

Yayınlar

6

0

2456

Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3862

5

0

3862

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.