Nermin BERİK Prof. Dr. Çanakkale Onsekiz Mart University
Yayın 13 Hakemlik 18 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 17
13 Yayın
18 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
17 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

Çanakkale Onsekiz Mart University

Yayınlar

0

FAVORİ

371

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Yayın Bilgisi: 2022 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE202221149736
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 182

0

FAVORİ

182

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

721

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1193

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1809

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

807

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

762

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi
Yazarlar: Nermin BERİK , İsmet GÖREN
Yayın Bilgisi: 2018 , ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504315
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1025

0

FAVORİ

1025

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

4317

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sensorial Evaluation of Fish Croquettes Produced from Different Seafood
Yazarlar: Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL, Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2018 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1492

0

FAVORİ

1492

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3296

0

FAVORİ

3296

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1769

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

5

ATIF

0

FAVORİ

1809

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3296

4

ATIF

0

FAVORİ

3296

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.