avatar
Nermin Berik Prof. Dr. Çanakkale Onsekiz Mart University
Yayın 15 Hakemlik 23 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 30
15 Yayın
23 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
30 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Su Ürünleri Teknolojileri Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi

Kurum

Çanakkale Onsekiz Mart University

Yayınlar

0

243

0

635

0

1203

Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Yayın Bilgisi: 2022 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE202221149736
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 558

0

558

0

1818

0

2098

0

3119

0

1582

0

1115

Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi
Yazarlar: Nermin Berik , İsmet Gören
Yayın Bilgisi: 2018 , ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.504315
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1416

0

1416

0

5760

Sensorial Evaluation of Fish Croquettes Produced from Different Seafood
Yazarlar: Ekrem Cem Çankırılıgil, Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2018 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2179

0

2179

Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4376

0

4376

0

2094

Yayınlar

7

0

3119

Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4376

5

0

4376

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.