avatar
Nermin Berik Prof. Dr. Çanakkale Onsekiz Mart University
Yayın 14 Hakemlik 21 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 21
14 Yayın
21 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
21 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

Çanakkale Onsekiz Mart University

Yayınlar

0

134

0

635

Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Yayın Bilgisi: 2022 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE202221149736
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 386

0

386

0

1414

0

1759

0

2500

0

1289

0

930

Ton Balığı Karaciğer Dokusunun Besin Değeri Açısından Önemi
Yazarlar: Nermin Berik , İsmet Gören
Yayın Bilgisi: 2018 , COMU Journal of Agriculture Faculty
DOI: 10.33202/comuagri.504315
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1285

0

1285

0

5230

Sensorial Evaluation of Fish Croquettes Produced from Different Seafood
Yazarlar: Ekrem Cem Çankırılıgil, Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2018 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1879

0

1879

Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3896

0

3896

0

1958

Yayınlar

6

0

2500

Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3896

5

0

3896

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.