Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL Dr. Koyunculuk Araştırma Enstitüsü - Su Ürünleri Bölümü
Yayın 14 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 13
14 Yayın
7 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Biyokimya ve Hücre Biyolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Sucul Kültür ve Balıkçılık Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Balık Yetiştiriciliği

Kurum

Koyunculuk Araştırma Enstitüsü - Su Ürünleri Bölümü

Yayınlar

Improving the Reproductive Yield of Black Sea Salmon (Salmo labraxPALLAS, 1814) with a Selective Breeding Program
Yazarlar: Eyüp ÇAKMAK , Şirin FİRİDİN, Nilgün AKSUNGUR, Yahya ÇAVDAR, İlker Zeki KURTOĞLU, Muharrem AKSUNGUR, Osman Tolga ÖZEL, Ekrem Cem ÇANKIRILIGİ , Zehra Duygu DÜZGÜNEŞ, Esin BATIR
Yayın Bilgisi: 2022 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE20221079847
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 273

0

FAVORİ

273

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

816

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1260

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1862

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

910

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

3716

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1336

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

799

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3367

0

FAVORİ

3367

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

1788

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

5

ATIF

0

FAVORİ

1862

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

3

ATIF

0

FAVORİ

3716

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

3

ATIF

0

FAVORİ

1336

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

2

ATIF

0

FAVORİ

799

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3367

4

ATIF

0

FAVORİ

3367

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.