avatar
Ekrem Cem Çankırılıgil Dr. Koyunculuk Araştırma Enstitüsü - Su Ürünleri Bölümü
Yayın 15 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 22 TR Dizin Atıf 27
15 Yayın
7 Hakemlik
22 CrossRef Atıf
27 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Biyokimya ve Hücre Biyolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Sucul Kültür ve Balıkçılık Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Balık Yetiştiriciliği

Kurum

Koyunculuk Araştırma Enstitüsü - Su Ürünleri Bölümü

Yayınlar

Improving the Reproductive Yield of Black Sea Salmon (Salmo labraxPALLAS, 1814) with a Selective Breeding Program
Yazarlar: Eyüp Çakmak , Şirin Firidin, Nilgün Aksungur, Yahya Çavdar, İlker Zeki Kurtoğlu, Muharrem Aksungur, Osman Tolga Özel, Ekrem Cem Çankırılıgi , Zehra Duygu Düzgüneş, Esin Batır
Yayın Bilgisi: 2022 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE20221079847
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 349

0

349

0

1192

0

1536

0

2233

0

1177

0

4073

0

1614

Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3678

0

3678

0

1898

Yayınlar

6

0

2233

4

0

4073

4

0

1614

2

0

895

Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yayın Bilgisi: 2017 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3678

5

0

3678

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.