Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
Dr.
Koyunculuk Araştırma Enstitüsü - Su Ürünleri Bölümü
0000-0001-5898-4469
Yayın
14
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
17
TR Dizin Atıf
13
0000-0001-5898-4469
14
Yayın
7
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Biyokimya ve Hücre Biyolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Balık Yetiştiriciliği
Kurum
Koyunculuk Araştırma Enstitüsü - Su Ürünleri Bölümü
Yayınlar
Kuluçkahane Kökenli F5 ve F6 Nesil Karadeniz Somonu Anaçlarının (Salmo labrax PALLAS, 1814) Üreme Performansları
Yazarlar:
Osman Tolga ÖZEL
,
Eyüp ÇAKMAK
,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Recayi ÇİMAGİL
,
Zehra Duygu DÜZGÜNEŞ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.1232320
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
70
0
FAVORİ
70
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı yaşlarda ilk cinsel olgunluğa ulaşan Karadeniz somonu (Salmo labrax PALLAS, 1814) anaçlarının üreme performansının karşılaştırılması
Yazarlar:
Osman Tolga ÖZEL
,
Eyüp ÇAKMAK
,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Zehra Duygu DÜZGÜNEŞ
,
Recayi ÇİMAGİL
,
Esin BATIR
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.40.3.02
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
171
0
FAVORİ
171
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Insect Larval Meal as A Possible Alternative to Fish Meal in Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Diets: Black Soldier Fly (Hermetia illucens), Mealworm (Tenebrio molitor)
Yazarlar:
Ali Atilla USLU
,
Osman Tolga ÖZEL
,
Gürel ÖRNEKÇİ
,
Burcu ÇELİK
,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
İsa COŞKUN
,
Gülşad USLU ŞENEL
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.1081945
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
456
0
FAVORİ
456
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antalya Körfezi’nden Toplanan Akdeniz Deniz Tarağı (Pecten jacobaeus)’nın Mevsimsel Ham Besin Bileşimi, Amino Asit ve İz Metal İçerikleri
Yazarlar:
Erdinç VESKE
,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Hijran YAVUZCAN
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.1111135
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
214
0
FAVORİ
214
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Improving the Reproductive Yield of Black Sea Salmon (Salmo labraxPALLAS, 1814) with a Selective Breeding Program
Yazarlar:
Eyüp ÇAKMAK
, Şirin FİRİDİN, Nilgün AKSUNGUR, Yahya ÇAVDAR, İlker Zeki KURTOĞLU, Muharrem AKSUNGUR, Osman Tolga ÖZEL,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİ
, Zehra Duygu DÜZGÜNEŞ, Esin BATIR
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE20221079847
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
273
0
FAVORİ
273
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çanakkale Boğazı’ndan toplanan deniz marulu (Ulva rigida)’nun mevsimsel besin içeriğinin belirlenerek salata ve çorba olarak değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nermin BERİK
,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Hasan Basri ORMANCI
, Akın AKYILDIZ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22013
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
816
0
FAVORİ
816
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Chemical Composition of the Black Sea Trout (Salmo labrax Pallas, 1814): A Comparative Study
Yazarlar:
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Aquatic Research
DOI: 10.3153/AR20019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1260
0
FAVORİ
1260
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık etinde HPLC-DAD ile yapılan amino asit analizi hidrolizasyon prosedürünün Yanıt Yüzey Metodu (RSM) ile optimizasyonu
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
,
Esen Alp Erbay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.2.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1862
0
FAVORİ
1862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Elemental Composition of Green Seaweed (Ulva rigida) Collected from Çanakkale, Turkey
Yazarlar:
Nermin BERİK
,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE2019557380
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
910
0
FAVORİ
910
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı protein düzeyli diyetlerle beslenen karadeniz alabalığı (Salmo trutta labrax)’nın büyüme performansı ve bağırsak villi morfolojisinin belirlenmesi
Yazarlar:
Osman Tolga ÖZEL
, Eyüp ÇAKMAK,
İsa COŞKUN
,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.2.04
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3716
0
FAVORİ
3716
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beşinci nesil Karadeniz Alabalığı (Salmo trutta labrax): Kültür özellikleri, et verimi ve besin bileşimi
Yazarlar:
Eyüp Çakmak
,
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Osman Tolga Özel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.1.16
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1336
0
FAVORİ
1336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Different Thawing Techniques on Color of Black Sea Trout (Salmo labrax Pallas, 1814) Fillets
Yazarlar:
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Esen ALP ERBAY
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.17004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
799
0
FAVORİ
799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yazarlar:
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3367
0
FAVORİ
3367
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (Oncorhynchus mykiss) KROKETLERİNİN SOĞUK MUHAFAZADA (+4°C) RAF ÖMRÜNÜN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.18864/TJAS201704
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1788
0
FAVORİ
1788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Research
Aquatic Sciences and Engineering
Food and Health
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Sciences and Engineering
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Yayınlar
Balık etinde HPLC-DAD ile yapılan amino asit analizi hidrolizasyon prosedürünün Yanıt Yüzey Metodu (RSM) ile optimizasyonu
Yazarlar:
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Nermin Berik
,
Esen Alp Erbay
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.2.01
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1862
5
ATIF
0
FAVORİ
1862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı protein düzeyli diyetlerle beslenen karadeniz alabalığı (Salmo trutta labrax)’nın büyüme performansı ve bağırsak villi morfolojisinin belirlenmesi
Yazarlar:
Osman Tolga ÖZEL
, Eyüp ÇAKMAK,
İsa COŞKUN
,
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.2.04
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3716
3
ATIF
0
FAVORİ
3716
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Beşinci nesil Karadeniz Alabalığı (Salmo trutta labrax): Kültür özellikleri, et verimi ve besin bileşimi
Yazarlar:
Eyüp Çakmak
,
Ekrem Cem Çankırılıgil
,
Osman Tolga Özel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.1.16
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1336
3
ATIF
0
FAVORİ
1336
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Different Thawing Techniques on Color of Black Sea Trout (Salmo labrax Pallas, 1814) Fillets
Yazarlar:
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Esen ALP ERBAY
Yayın Bilgisi: 2017 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.17004
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
799
2
ATIF
0
FAVORİ
799
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Derin yağda kızartmanın sardalya kroketlerin kimyasal kompozisyonuna etkisi
Yazarlar:
Ekrem Cem ÇANKIRILIGİL
,
Nermin BERİK
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.3.08
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3367
4
ATIF
0
FAVORİ
3367
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat