Dilek Kahraman Yılmaz profil resmi
Dilek Kahraman Yılmaz Arş. Gör. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Yayın 7 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 4
7 Yayın
1 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Uygulamalı Bilgi İşleme Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Yayınlar

0

101

0

622

Sensory, Chemical and Microbiological Properties of Trout Sausage (Fermented Sucuk)
Yayın Bilgisi: 2022 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: 10.26650/ASE202221149736
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 365

0

365

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.