Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ulaş Yüzgeç
Uzman
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0001-8026-7159
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gelişme Ekonomisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya
Gıda Biyoteknolojisi
Kalkınma Ekonomisi - Makro
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Nanoteknoloji
Gıda Mikrobiyolojisi
Bölgesel Çalışmalar
Gıda Teknolojileri
Gıda Bilimleri
Hububat Teknolojisi
Uygulamalı Mikro Ekonometri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Et Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Analitik Kimya
Temel Gıda İşlemleri
Fermantasyon Teknolojisi
Yağ Teknolojisi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2028
0
ATIF
7
FAVORİ
2028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gelibolu Balıkçılığı ve Tarihi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
950
0
ATIF
6
FAVORİ
950
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Ulaş Yüzgeç
,
Serhat Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3509
1
ATIF
1
FAVORİ
3509
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gelibolu Balıkçılığı ve Tarihi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
950
6
FAVORİ
950
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2028
7
FAVORİ
2028
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Ulaş Yüzgeç
,
Serhat Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3509
1
FAVORİ
3509
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Ulaş Yüzgeç
,
Serhat Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3509
1
ATIF
1
FAVORİ
3509
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat