Ulaş Yüzgeç profil resmi
Ulaş Yüzgeç Uzman Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 3 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 1
3 Yayın
0 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gelişme Ekonomisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya Gıda Biyoteknolojisi Kalkınma Ekonomisi - Makro Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Nanoteknoloji Gıda Mikrobiyolojisi Bölgesel Çalışmalar Gıda Teknolojileri Gıda Bilimleri Hububat Teknolojisi Uygulamalı Mikro Ekonometri Meyve-Sebze Teknolojisi Et Teknolojisi Süt Teknolojisi Analitik Kimya Temel Gıda İşlemleri Fermantasyon Teknolojisi Yağ Teknolojisi

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Popüler Yayınları

0

6

950

Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yayın Bilgisi: 2022 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3509

1

1

3509

Yayınlar

6

950

Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yayın Bilgisi: 2022 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3509

1

3509

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yayın Bilgisi: 2022 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3509

1

1

3509

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.