Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ulaş Yüzgeç
Uzman
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
3
Hakemlik
0
3
Yayın
0
Hakemlik
0000-0001-8026-7159
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Uygulamalı Mikro Ekonometri
Kalkınma Ekonomisi - Makro
Gelişme Ekonomisi
Bölgesel Çalışmalar
Analitik Kimya
Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya
Nanoteknoloji
Gıda Bilimleri
Et Teknolojisi
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Yağ Teknolojisi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1226
0
ATIF
7
FAVORİ
1226
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gelibolu Balıkçılığı ve Tarihi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
444
0
ATIF
6
FAVORİ
444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Ulaş Yüzgeç
,
Serhat Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2164
0
ATIF
1
FAVORİ
2164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gelibolu Balıkçılığı ve Tarihi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
Hasan Basri Ormancı
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
6
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
444
6
FAVORİ
444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de Gıda Güvenliği Konusunda Tüketicilerin Bilinç Düzeyinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Serhat Çolakoğlu
,
İbrahim Ender Künili
,
Hasan Basri Ormancı
,
Tuğba Güngör Ertuğral
,
Ulaş Yüzgeç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
7
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1226
7
FAVORİ
1226
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yazarlar:
Fatma Çolakoğlu
,
Ulaş Yüzgeç
,
Serhat Çolakoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2164
1
FAVORİ
2164
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Et ve Süt Kurumu Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat