Ulaş Yüzgeç profil resmi
Ulaş Yüzgeç Uzman Bir kuruma bağlı değildir
Yayın 3 Hakemlik 0
3 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Uygulamalı Mikro Ekonometri Kalkınma Ekonomisi - Makro Gelişme Ekonomisi Bölgesel Çalışmalar Analitik Kimya Tıbbi ve Biyomoleküler Kimya Nanoteknoloji Gıda Bilimleri Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Biyoteknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi Meyve-Sebze Teknolojisi Süt Teknolojisi Temel Gıda İşlemleri Yağ Teknolojisi

Kurum

Bir kuruma bağlı değildir

Popüler Yayınları

0

6

444

Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yayın Bilgisi: 2022 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2164

0

1

2164

Yayınlar

6

444

Türk mutfak kültüründe midye dolma: Osmanlı İmparatorluğu dönemi
Yayın Bilgisi: 2022 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.2.12
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2164

1

2164

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.