Gülsün Özyurt profil resmi
Gülsün Özyurt Prof. Dr. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 5 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 2
5 Yayın
5 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Balık silajı üretimi için basit bir yöntem: İnokulum olarak yoğurt kullanımı
Yayın Bilgisi: 2022 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.3.11
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 791

0

791

0

850

Asitlendirilmiş mantis karidesinin besin değeri ve ortam sıcaklığında depolanması süresince güvenlik değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2019 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2019.36.2.07
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2011

0

2011

Yumurtalık Koyu’nda (İskenderun Körfezi), Lüfer Avcılığında Kullanılan Bölgesel Bir Olta Takımının İncelenmesi: Avantaj, Dezavantaj ve Tehditler
Yazarlar: Caner Enver Özyurt, Volkan Barış Kiyağa , Şefik Surhan Tabakoğlu, Gülsün Özyurt
Yayın Bilgisi: 2019 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/egirdir.430485
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1917

0

1917

Yayınlar

Yumurtalık Koyu’nda (İskenderun Körfezi), Lüfer Avcılığında Kullanılan Bölgesel Bir Olta Takımının İncelenmesi: Avantaj, Dezavantaj ve Tehditler
Yazarlar: Caner Enver Özyurt, Volkan Barış Kiyağa , Şefik Surhan Tabakoğlu, Gülsün Özyurt
Yayın Bilgisi: 2019 , Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/egirdir.430485
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1917

3

0

1917

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.