Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasan Temiz
Prof. Dr.
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
4
5
Yayın
1
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0003-3586-336X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Determination of Some Quality Characteristics and Rheological Properties of Yoghurts Made Using Cow Milk and Soy Drink Mixture Enriched with Pomegranate Peel Extract
Yazarlar:
Hasan Temiz
,
Elif Büşra Ersöz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.1015063
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
789
0
FAVORİ
789
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Usage of encapsulated Hypericum scabrum in Ayran and determination of antioxidant, phenolic and sensory properties
Yazarlar:
Fadime Seyrekoğlu
,
Hasan Temiz
,
Ferda Eser
,
Cengiz Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Science Letters
DOI: 10.38058/ijsl.1012913
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
486
0
FAVORİ
486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Use of St. John’s Wort (Hypericum perforatum) Extract in Drinking Yoghurt Production and Determination of Changes Occuring During Storage
Yazarlar:
Fadime Seyrekoğlu
,
Hasan Temiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.931810
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
606
0
FAVORİ
606
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antioxidant and Some Quality Characteristics of Cheeses Manufactured Using Soy Drink
Yazarlar:
Mehtap Er Kemal
,
Hasan Temiz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.769935
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
660
0
FAVORİ
660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Influence of Loquat fruit (Eriobotrya japonica) Concentrations on Phsico-Chemical and Sensory Properties of Yogurt
Yazarlar:
Hasan Temiz
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001221
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
497
0
FAVORİ
497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Science Letters
Journal of Agricultural Sciences
Journal of Apitherapy and Nature
Kurul Üyeliği
Black Sea Journal of Engineering and Science
Hakemlik
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
The Use of St. John’s Wort (Hypericum perforatum) Extract in Drinking Yoghurt Production and Determination of Changes Occuring During Storage
Yazarlar:
Fadime Seyrekoğlu
,
Hasan Temiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.931810
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
606
1
ATIF
0
FAVORİ
606
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Influence of Loquat fruit (Eriobotrya japonica) Concentrations on Phsico-Chemical and Sensory Properties of Yogurt
Yazarlar:
Hasan Temiz
Yayın Bilgisi: 2012 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.1501/Tarimbil_0000001221
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
497
4
ATIF
0
FAVORİ
497
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat