Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fadime Seyrekoğlu
Öğretim Görevlisi
AMASYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
2
5
Yayın
12
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
AMASYA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Aloe barbadensis Miller (Aloe Vera) Ekstraktı Üzerine Etkisinin ve Ayran Üretiminde Kullanılabilirliğinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fadime Seyrekoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1442132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
377
0
FAVORİ
377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Antifungal Activity of Leaf Extracts from Hypericum ssp. Against Plant Pathogenic Fungi Fusarium oxysporum and Alternaria Alternata
Yazarlar:
İdris Bektaş
,
Fadime Seyrekoğlu
,
Mustafa Küsek
,
Ceyda Ceyhan Başaran
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1254969
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
469
0
FAVORİ
469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Evaluation of weight loss and some sensory properties in quail eggs coated using different solutions (molasses, molasses + agar, molasses + glycerine, whey)
Yazarlar:
Fadime Seyrekoğlu
, Gözde Kılınç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Science Letters
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
574
0
FAVORİ
574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Usage of encapsulated Hypericum scabrum in Ayran and determination of antioxidant, phenolic and sensory properties
Yazarlar:
Fadime Seyrekoğlu
,
Hasan Temiz
,
Ferda Eser
,
Cengiz Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Science Letters
DOI: 10.38058/ijsl.1012913
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
652
0
FAVORİ
652
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Use of St. John’s Wort (Hypericum perforatum) Extract in Drinking Yoghurt Production and Determination of Changes Occuring During Storage
Yazarlar:
Fadime Seyrekoğlu
,
Hasan Temiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.931810
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
811
0
FAVORİ
811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
International Journal of Science Letters
Journal of Apitherapy and Nature
Hakemlik
Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
European Food Science and Engineering
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
International Journal of Science Letters
Journal of Apitherapy and Nature
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sakarya University Journal of Science
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Farklı Ekstraksiyon Yöntemlerinin Aloe barbadensis Miller (Aloe Vera) Ekstraktı Üzerine Etkisinin ve Ayran Üretiminde Kullanılabilirliğinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fadime Seyrekoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.1442132
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
377
1
ATIF
0
FAVORİ
377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Use of St. John’s Wort (Hypericum perforatum) Extract in Drinking Yoghurt Production and Determination of Changes Occuring During Storage
Yazarlar:
Fadime Seyrekoğlu
,
Hasan Temiz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: 10.35206/jan.931810
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
811
1
ATIF
0
FAVORİ
811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat