Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hasan Uslu
Prof. Dr.
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
4
1
Yayın
1
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-4985-7246
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ayırma İşlemleri
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Ekmek üretiminde ekşi maya üzerine taze meyvelerin kullanımının etkisi
Yazarlar:
Bihter Yıldız
,
Avni Çakıcı
, Dilek Yaprak Uslu,
Hasan Uslu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.756207
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3390
4
ATIF
1
FAVORİ
3390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ekmek üretiminde ekşi maya üzerine taze meyvelerin kullanımının etkisi
Yazarlar:
Bihter Yıldız
,
Avni Çakıcı
, Dilek Yaprak Uslu,
Hasan Uslu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.756207
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3390
1
FAVORİ
3390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Ekmek üretiminde ekşi maya üzerine taze meyvelerin kullanımının etkisi
Yazarlar:
Bihter Yıldız
,
Avni Çakıcı
, Dilek Yaprak Uslu,
Hasan Uslu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.756207
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3390
4
ATIF
1
FAVORİ
3390
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat