Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Kalkan Yıldırım
Prof. Dr.
Yayın
2
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Üzümsü Meyvelerdeki Fenolik Bileşiklerin Fermantasyon ile Değişimi
Yazarlar: Tarık Çam,
Hatice Kalkan Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.417902
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9798
1
ATIF
1
FAVORİ
9798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Solvation Methods Affect the Amount of Active Components in the Extract of Propolis as well as Its Anti-Inflammatory Activity in THP-1 Cells
Yazarlar:
Burak Durmaz
,
Latife Merve Oktay
,
Hikmet Memmedov
,
Nur Selvi Günel
,
Hatice Kalkan Yıldırım
,
Eser Y. Sözmen
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Journal of Biology
DOI: 10.26650/EurJBiol.2023.1247199
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
192
0
FAVORİ
192
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üzümsü Meyvelerdeki Fenolik Bileşiklerin Fermantasyon ile Değişimi
Yazarlar: Tarık Çam,
Hatice Kalkan Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.417902
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9798
1
FAVORİ
9798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
European Journal of Biology
Hakemlik
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Üzümsü Meyvelerdeki Fenolik Bileşiklerin Fermantasyon ile Değişimi
Yazarlar: Tarık Çam,
Hatice Kalkan Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.417902
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9798
1
ATIF
1
FAVORİ
9798
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat