Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Yazgan
Doç. Dr.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, CEYHAN VETERİNER FAKÜLTESİ, CEYHAN VETERİNER PR.
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Nanoteknoloji
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Kurum
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ, CEYHAN VETERİNER FAKÜLTESİ, CEYHAN VETERİNER PR.
Yayınlar
Regl Döneminin Sosyal, Kültürel ve Ekonomik Açıdan İncelenmesi
Yazarlar:
Nüket Elpeze Ergeç
,
Müge Kantar Davran
,
Nigar Yarpuz-bozdoğan
,
Burcu Avcıbay
,
Hatice Yazgan
,
Olcay Karacan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
İstanbul Üniversitesi Kadın Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.26650/iukad.2023.1293397
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2778
0
FAVORİ
2778
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Lactobacillus reuteri ATCC55730 ve Lactobacillus plantarum FI8595 Supernatantlarının Bazı Balık Bozucu ve Gıda Kaynaklı Patojen Bakterilerine Karşı Antimikrobiyal Etkisi
Yazarlar:
Hatice Yazgan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.768006
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1480
0
FAVORİ
1480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAZI LAKTİK ASİT BAKTERİ ÜYELERİNİN HİSTİDİN DEKARBOKSİLAZ SIVISINDA BİYOJEN AMİN ÜRETİMLERİ
Yazarlar:
Hatice Yazgan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19108
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1003
0
FAVORİ
1003
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
İstanbul Üniversitesi Kadın Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Yayınlar
Lactobacillus reuteri ATCC55730 ve Lactobacillus plantarum FI8595 Supernatantlarının Bazı Balık Bozucu ve Gıda Kaynaklı Patojen Bakterilerine Karşı Antimikrobiyal Etkisi
Yazarlar:
Hatice Yazgan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.768006
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1480
1
ATIF
0
FAVORİ
1480
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat