Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Basmacıoğlu Malayoğlu
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
4
5
Yayın
2
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Kurum
Popüler Yayınları
Üzüm çekirdeği, Biberiye, Yeşil çay ve Zeytin yaprağı Ekstraktlarının Fenolik Bileşikleri ve Antioksidan Aktiviteleri
Yazarlar:
Burcu Aktaş
,
Hatice Basmacıoğlu Malayoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.431192
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2985
2
ATIF
1
FAVORİ
2985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Ot tipi yem şalgamı (Brassica rapa L.) silajında soldurmanın ve farklı katkıların fermantasyon ve aerobik stabilite üzerine etkileri
Yazarlar: Mehmet Denen,
Hatice Basmacıoğlu Malayoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.963959
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
0
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etlik Piliçlerde Yeme İlave Edilen Zeytin Yaprağının Göğüs Eti Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
İsmail Yavaş
,
Hatice Basmacıoğlu Malayoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.426521
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
0
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üzüm çekirdeği, Biberiye, Yeşil çay ve Zeytin yaprağı Ekstraktlarının Fenolik Bileşikleri ve Antioksidan Aktiviteleri
Yazarlar:
Burcu Aktaş
,
Hatice Basmacıoğlu Malayoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.431192
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2985
1
FAVORİ
2985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Esansiyel Yağ Karışımı ve Üzüm Çekirdeği Ekstraktının In vitro Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Bileşenleri
Yazarlar:
Hatice Basmacıoğlu-malayoğlu
, Pınar Özdemir,
Burcu Aktaş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.465306
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1385
0
FAVORİ
1385
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Agro-Endüstriyel Yan Ürünlerin Doğal Antioksidan Kaynağı Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Burcu Aktaş
, Pınar Özdemir,
Hatice Basmacıoğlu-malayoğlu
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Hayvansal Üretim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3227
0
FAVORİ
3227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hayvansal Üretim
Journal of Agricultural Sciences
Editörlük
Hayvansal Üretim
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Hayvansal Üretim
Hakemlik
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Ot tipi yem şalgamı (Brassica rapa L.) silajında soldurmanın ve farklı katkıların fermantasyon ve aerobik stabilite üzerine etkileri
Yazarlar: Mehmet Denen,
Hatice Basmacıoğlu Malayoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.963959
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1185
1
ATIF
0
FAVORİ
1185
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etlik Piliçlerde Yeme İlave Edilen Zeytin Yaprağının Göğüs Eti Kalitesi Üzerine Etkisi
Yazarlar:
İsmail Yavaş
,
Hatice Basmacıoğlu Malayoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.426521
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1071
1
ATIF
0
FAVORİ
1071
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üzüm çekirdeği, Biberiye, Yeşil çay ve Zeytin yaprağı Ekstraktlarının Fenolik Bileşikleri ve Antioksidan Aktiviteleri
Yazarlar:
Burcu Aktaş
,
Hatice Basmacıoğlu Malayoğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.431192
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2985
2
ATIF
1
FAVORİ
2985
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat