Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hilal Ürüşan
Doç. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
1
3
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0003-4676-3049
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hayvansal Üretim
Hayvan Besleme
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Yüksek Enerjili Yemlere Biberiye Yaprağı (Rosmarinus officinalis) İlavesinin, Yumurtacı Tavuklarda Performans, Yumurta Kalite Kriterleri, Serum Lipit Profili ve Karaciğer Yağ Oranı Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Hilal Ürüşan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.741484
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
557
0
FAVORİ
557
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Influence of Turmeric Powder (Curcuma longa) on Fatty Acid Composition and Shelf Life of Broiler Chicken Meat
Yazarlar:
Hilal Ürüşan
, Canan Bölükbaşı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.737995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1354
0
FAVORİ
1354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurta Kalitesini İyileştirici Güncel Besleme Çalışmaları
Yazarlar:
Hilal Ürüşan Altun
,
Canan Bölükbaşı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1790
0
FAVORİ
1790
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Journal of Agricultural Production
Yayınlar
Yüksek Enerjili Yemlere Biberiye Yaprağı (Rosmarinus officinalis) İlavesinin, Yumurtacı Tavuklarda Performans, Yumurta Kalite Kriterleri, Serum Lipit Profili ve Karaciğer Yağ Oranı Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Hilal Ürüşan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.741484
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
557
1
ATIF
0
FAVORİ
557
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Influence of Turmeric Powder (Curcuma longa) on Fatty Acid Composition and Shelf Life of Broiler Chicken Meat
Yazarlar:
Hilal Ürüşan
, Canan Bölükbaşı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.737995
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1354
1
ATIF
0
FAVORİ
1354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat