Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ş.canan Bölükbaşı
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
2
6
Yayın
10
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hayvan Besleme
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Nar Kabuğu ve Peynir Altı Suyu ile Katı Faz Fermantasonuna Tabi Tutulan Buğday Kepeğinin Besin Değerinin İyileştirilmesi
Yazarlar:
Röyale Ahmadova
,
Ş.canan Bölükbaşı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.1216199
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
0
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effect of Ursolic Acid Addition into High-Energy Laying Hen Diet on Performance, Egg Quality Parameters, Serum Lipid Profile and Liver Fat Rate
Yazarlar: Fethi Polat,
Canan Bölükbaşı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1194784
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
162
0
FAVORİ
162
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurta Kalitesini İyileştirici Güncel Besleme Çalışmaları
Yazarlar:
Hilal Ürüşan Altun
,
Canan Bölükbaşı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1801
0
FAVORİ
1801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Enhanced Egg Weight, Egg Production and Shell Breaking Strength in Late Laying Period of Hens Fed a Diet Containing a Eubiotic Mixture
Yazarlar:
Şaziye Canan Bölükbaşı Aktaş
, Sulhattin Yaşar, Fatih Muhammed Yıldırım, Hafiz Ghulam Qutab Ud Din
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.665271
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
703
0
FAVORİ
703
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katıfaz Fermentasyonu İle Arpanın Besin Değerinin İyileştirilmesi
Yazarlar:
Canan Bölükbaşı
, Büşra Dumlu, Royale Ahmadova
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.599762
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1574
0
FAVORİ
1574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUMURTACI TAVUK YEMLERİNE İLAVE EDİLEN KEKİK OTUNUN (Thymus Vulgaris) YUMURTA SARISI VE KAN SERUMUNDA TRİGLİSERİD VE KOLESTEROL ORANI İLE DIŞKIDA E.COLİ YOĞUNLUĞU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ş. Canan Bölükbaşı
, M. Kuddusi Erhan, Ayşegül Çarbaş
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1485
0
FAVORİ
1485
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Dicle Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Hakemlik
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Katıfaz Fermentasyonu İle Arpanın Besin Değerinin İyileştirilmesi
Yazarlar:
Canan Bölükbaşı
, Büşra Dumlu, Royale Ahmadova
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Veteriner Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17094/ataunivbd.599762
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1574
2
ATIF
0
FAVORİ
1574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat