Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hulusi Doğan
Prof. Dr.
Muğla Üniversitesi İİBF
Yayın
1
Hakemlik
9
1
Yayın
9
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
İnsan Kaynakları Yönetimi
Kurum
Muğla Üniversitesi İİBF
Yayınlar
FACTORS IN GASTRONOMY TOURISM GIVING LOCAL FOODS A COMPETITIVE ADVANTAGE
Yazarlar:
Hulusi Doğan
,
Celal Cem Dengiz
,
Meliha Yaren Doğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.46236/jovosst.937204
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
369
0
FAVORİ
369
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
Hakemlik
Alanya Akademik Bakış
Al Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Asya Studies
Journal of Travel and Tourism Research
Pamukkale Üniversitesi İşletme Araştırmaları Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Türkiye Mesleki ve Sosyal Bilimler Dergisi
Yaşar Üniversitesi E-Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat