Muharrem ERGUN Prof. Dr. Bingöl Ünivesitesi Ziraat Fakültesi
Yayın 7 Hakemlik 12 CrossRef Atıf 12
7 Yayın
12 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Hasat Sonrası Bahçecilik Teknolojileri (Taşımacılık ve Depolama dahil) Meyve Yetiştirme ve Islahı

Kurum

Bingöl Ünivesitesi Ziraat Fakültesi

Yayınlar

SOME CHEMICAL AND PHYSICAL QUALITIES OF COLD-ADAPTED PROMISING WALNUT GENOTYPES:TURKEY, BINGOL REGION
Yazarlar: Muharrem ERGUN , Zahide SÜSLÜOĞLU
Yayın Bilgisi: 2021 , Middle East Journal of Science
DOI: 10.51477/mejs.873851
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 260

0

FAVORİ

260

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bingöl İlinin Servi Yöresinde Geleneksel Yollarla ile Üretilen Ak Dut Pekmezlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Muharrem ERGUN , Cafer KALAN, Zahide SÜSLÜOĞLU
DOI: 10.30910/turkjans.633637
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 924

0

FAVORİ

924

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hıyar Meyvesinin Şifalı Bir Sebze Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Muharrem ERGUN , Zahide SÜSLÜOĞLU
Yayın Bilgisi: 2019 , Türk Doğa ve Fen Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1292

0

FAVORİ

1292

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EVALUATING CARROT AS A FUNCTIONAL FOOD
Yazarlar: Muharrem ERGUN , Zahide SÜSLÜOĞLU
Yayın Bilgisi: 2018 , Middle East Journal of Science
DOI: 10.23884/mejs.2018.4.2.07
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1216

0

FAVORİ

1216

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FTIR Spektroskopisi Kullanarak Sideritis pisidica Boiss. & Heldr. Bitki Aksamlarındaki Yapısal Farklılığın Araştırılması
Yazarlar: Muharrem ERGUN , Zahide SÜSLÜOĞLU, Aydın Şükrü BENGÜ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1190

0

FAVORİ

1190

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sebze ve Tahıl Olarak Amarant (Amarant spp) Bitkisi
Yazarlar: Muharrem ERGUN , Nusret ÖZBAY, Abdullah OSMANOĞLU, Atilla ÇALKIR
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2882

0

FAVORİ

2882

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bel (Aegle marmelos (L.) Corr. Serr.) Meyvesi
Yayın Bilgisi: 2014 , Meyve Bilimi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2088

0

FAVORİ

2088

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Bingöl İlinin Servi Yöresinde Geleneksel Yollarla ile Üretilen Ak Dut Pekmezlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Muharrem ERGUN , Cafer KALAN, Zahide SÜSLÜOĞLU
DOI: 10.30910/turkjans.633637
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 924

1

ATIF

0

FAVORİ

924

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EVALUATING CARROT AS A FUNCTIONAL FOOD
Yazarlar: Muharrem ERGUN , Zahide SÜSLÜOĞLU
Yayın Bilgisi: 2018 , Middle East Journal of Science
DOI: 10.23884/mejs.2018.4.2.07
ATIF 11 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1216

11

ATIF

0

FAVORİ

1216

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.