avatar
İrem Alaçık Develioğlu Öğretim Görevlisi KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ
Yayın 1 Hakemlik 4
1 Yayın
4 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Gıda Özellikleri Gıda ve Beslenme Dengesi Halk Sağlığı Beslenmesi Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Gıda Mikrobiyolojisi Gıda Teknolojileri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

FONKSİYONEL BİR BESİN OLARAK NAR
Yayın Bilgisi: 2022 , Selçuk Sağlık Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2447

0

2

2447

Yayınlar

FONKSİYONEL BİR BESİN OLARAK NAR
Yayın Bilgisi: 2022 , Selçuk Sağlık Dergisi
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2447

2

2447

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.