Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Muhsine Duman
FIRAT ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
11
7
Yayın
1
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
FIRAT ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Farklı Tuz Konsantrasyonu ile Tuzlanmış Alabalık Üretim Analizi
Yazarlar:
Muhsine Duman
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Dünya Sağlık ve Tabiat Bilimleri Dergisi
DOI: 10.56728/dustad.1191555
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
525
0
FAVORİ
525
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fırat Üniversitesi Öğrencilerinin Balık Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayfer Öndaş
,
Muhsine Duman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.767517
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
680
0
FAVORİ
680
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avcılık ve kültür yoluyla elde edilen balıkların tüketim tercihleri: Elazığ İli örneği, Türkiye
Yazarlar:
Muhsine Duman
,
Mürşide Dartay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2252
0
FAVORİ
2252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muhsine Duman* • Büşra Peksezer
Yazarlar:
Muhsine Duman
, Büşra Peksezer
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.3.14
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4700
0
FAVORİ
4700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MARİNE EDİLMİŞ KEREVİTLERE (Astacus leptodactylus Esch.,1823) FARKLI SOSLAR UYGULAYARAK DUYUSAL KALİTE KRİTERLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Muhsine Duman
,
Özlem Emir Çoban
, Emine Özpolat,
Mürşide Dartay
Yayın Bilgisi: 2010 ,
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
379
0
FAVORİ
379
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SICAK TÜTSÜLENMİŞ AYNALI SAZAN (Cyprinus carpio L., 1758) FİLETOLARININ ET VERİMİ VE KİMYASAL KOMPOZİSYONDAKİ DEĞİŞİMLER
Yazarlar:
Muhsine Duman
,
Mürşide Dartay
Yayın Bilgisi: 2007 ,
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
416
0
FAVORİ
416
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AYNALI SAZANDA (Cyprinus carpio) CEVİZ MEYVE KABUĞUNUN TOKSİK ETKİSİ
Yazarlar:
Mürşide Dartay
,
Özlem Emir Çoban
,
Muhsine Duman
Yayın Bilgisi: 2007 ,
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
258
0
FAVORİ
258
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Dünya Sağlık ve Tabiat Bilimleri Dergisi
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Fırat Üniversitesi Öğrencilerinin Balık Tüketim Tercihlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayfer Öndaş
,
Muhsine Duman
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Anatolian Environmental and Animal Sciences
DOI: 10.35229/jaes.767517
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
680
1
ATIF
0
FAVORİ
680
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avcılık ve kültür yoluyla elde edilen balıkların tüketim tercihleri: Elazığ İli örneği, Türkiye
Yazarlar:
Muhsine Duman
,
Mürşide Dartay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.10
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2252
2
ATIF
0
FAVORİ
2252
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muhsine Duman* • Büşra Peksezer
Yazarlar:
Muhsine Duman
, Büşra Peksezer
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.3.14
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4700
8
ATIF
0
FAVORİ
4700
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat