Muhsine DUMAN FIRAT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 7
7 Yayın
1 Hakemlik
7 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)

Kurum

FIRAT ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Farklı Tuz Konsantrasyonu ile Tuzlanmış Alabalık Üretim Analizi
DOI: 10.56728/dustad.1191555
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 223

0

FAVORİ

223

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

508

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Avcılık ve kültür yoluyla elde edilen balıkların tüketim tercihleri: Elazığ İli örneği, Türkiye
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.10
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1830

0

FAVORİ

1830

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muhsine Duman* • Büşra Peksezer
Yazarlar: Muhsine Duman , Büşra Peksezer
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.3.14
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4164

0

FAVORİ

4164

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

0

FAVORİ

165

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI

Yayınlar

Avcılık ve kültür yoluyla elde edilen balıkların tüketim tercihleri: Elazığ İli örneği, Türkiye
Yayın Bilgisi: 2018 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.10
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1830

2

ATIF

0

FAVORİ

1830

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Muhsine Duman* • Büşra Peksezer
Yazarlar: Muhsine Duman , Büşra Peksezer
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.3.14
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4164

5

ATIF

0

FAVORİ

4164

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.