Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mevlüde Kızıl
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
7
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Gıda Özellikleri
Klinik Beslenme
Kurum
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Türkiye’de Satışa Sunulan Glütensiz Ürünler ile Glüten İçeren Eşdeğerlerinin Besin Ögesi İçeriği ve Maliyet Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Sümeyra Sevim
,
Damla Gümüş
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382929
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1235
0
FAVORİ
1235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Toplu Beslenme Sistemleri Çalışanlarına Yönelik Besin Güvenliği Eğitiminin Çalışanların Besin Güvenliği Bilgi Düzeyleri ve Davranışları Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Tuğba Nur İnalkaç
,
Damla Gümüş
,
M.merve Tengilimoğlu Metin
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.21020/husbfd.1106448
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
950
0
FAVORİ
950
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Savunma Sanayinde Çalışan Bireylerin Stres Düzeyleri, Besin Neofobisi ve Akdeniz Diyetine Uyumlarının İncelenmesi
Yazarlar:
Damla Gümüş
,
Gülsüm Gizem Topal
,
Sümeyra Sevim
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.34087/cbusbed.954441
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
979
0
FAVORİ
979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Propolisin besinlerde kullanımı ve koruyucu özellikleri
Yazarlar:
Damla Gümüş
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1510
0
FAVORİ
1510
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HUZUREVİ MENÜLERİNİN BESİN ÖGESİ ÖRÜNTÜ PROFİLİ VE MIND DİYETİNE UYUMUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Gülsüm Gizem Topal
,
Sümeyra Sevim
,
Damla Gümüş
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.21020/husbfd.944414
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2511
0
FAVORİ
2511
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BESİN KARSİNOJENLERİNİN DETOKSİFİKASYONUNDA ALTERNATİF YÖNTEM: PROBİYOTİKLER
Yazarlar:
Sümeyra Sevim
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2943
0
FAVORİ
2943
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Cerrahi Kanserli Hastalarda İmmünonütrisyonun Etkinliği
Yazarlar: Pelin Polat, M. Merve Tengillimoğlu Metin,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8308
0
FAVORİ
8308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Editörlük
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Alan Editörü , Editör Yardımcısı
Hakemlik
Abant Sağlık Bilimleri ve Teknolojileri Dergisi
Yayınlar
Türkiye’de Satışa Sunulan Glütensiz Ürünler ile Glüten İçeren Eşdeğerlerinin Besin Ögesi İçeriği ve Maliyet Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Sümeyra Sevim
,
Damla Gümüş
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382929
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1235
1
ATIF
0
FAVORİ
1235
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Savunma Sanayinde Çalışan Bireylerin Stres Düzeyleri, Besin Neofobisi ve Akdeniz Diyetine Uyumlarının İncelenmesi
Yazarlar:
Damla Gümüş
,
Gülsüm Gizem Topal
,
Sümeyra Sevim
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.34087/cbusbed.954441
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
979
2
ATIF
0
FAVORİ
979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat