Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nurgül Boz
Dr. Öğretim Görevlisi
ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Yayın
2
Hakemlik
1
2
Yayın
1
Hakemlik
0000-0003-0779-2015
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Sürdürülebilir Gastronomi
Yaratıcı Mutfak Uygulamaları
Gastronomik Trendler
Kurum
ALANYA ALAADDIN KEYKUBAT UNIVERSITY, FACULTY OF TOURISM
Popüler Yayınları
MUTFAKTA SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK:GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI EĞİTİMİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İNCELEMESİ
Yazarlar:
Nurgül Boz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
0
ATIF
3
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
The role of consumer innovativeness in gastronomy: Bibliometric analysis and future research trends
Yazarlar:
Nurgül Boz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
83
0
FAVORİ
83
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MUTFAKTA SÜRDÜRÜLEBİLİR GELECEK:GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI EĞİTİMİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İNCELEMESİ
Yazarlar:
Nurgül Boz
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
567
3
FAVORİ
567
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat