Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özlem Aktürk Gümüşay
Dr. Öğr. Üyesi
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
4
1
Yayın
3
Hakemlik
4
TR Dizin Atıf
0000-0001-9106-3151
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
ŞEKERPARE TATLISININ KULLANILMIŞ KAHVE TELVESİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ: FİZİKOKİMYASAL, BESİNSEL, DUYUSAL VE DOKUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Kübra Topaloğlu Günan
,
Tuğçe Boğa
,
Didem Berber
,
Özlem Aktürk Gümüşay
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25025
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
64
0
ATIF
1
FAVORİ
64
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ŞEKERPARE TATLISININ KULLANILMIŞ KAHVE TELVESİ İLE ZENGİNLEŞTİRİLMESİ: FİZİKOKİMYASAL, BESİNSEL, DUYUSAL VE DOKUSAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Kübra Topaloğlu Günan
,
Tuğçe Boğa
,
Didem Berber
,
Özlem Aktürk Gümüşay
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD25025
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
64
1
FAVORİ
64
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Hakemlik
Gıda
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat