Hakkında
DergiPark Hakkında
DergiPark Ekibi
DergiPark Doi Hizmeti
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Özel
Kişi
Sendika
Araştırmacılar
Konular
Dergi Sihirbazı
Yardım
Trendler
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Araştırmacılar
Didem Şahingil
Didem Şahingil
Dr. Öğr. Üyesi
İnonu Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
2
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İnonu Üniversitesi
Yayınlar
Characterization of Antimicrobial Peptide fraction producing Lactobacillus spp. based on LC/MS-MS and determination of ACE-inhibition activity in Kefir
Yazarlar: Merve Atalay,
Didem Şahingil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.880744
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
722
0
FAVORİ
722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MICROBIOLOGICAL, CHEMICAL COMPOSITIONS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF TARHANA CHIPS FERMENTED WITH KEFIR
Yazarlar:
Didem Şahingil
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
DOI: 10.18038/estubtda.533168
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
681
0
FAVORİ
681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
Journal of Agricultural Sciences
Hakemlik
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Characterization of Antimicrobial Peptide fraction producing Lactobacillus spp. based on LC/MS-MS and determination of ACE-inhibition activity in Kefir
Yazarlar: Merve Atalay,
Didem Şahingil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.880744
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
722
1
ATIF
0
FAVORİ
722
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MICROBIOLOGICAL, CHEMICAL COMPOSITIONS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF TARHANA CHIPS FERMENTED WITH KEFIR
Yazarlar:
Didem Şahingil
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
DOI: 10.18038/estubtda.533168
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
681
1
ATIF
0
FAVORİ
681
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat