Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Didem Şahingil
Doç.
İnonü Üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
2
Yayın
3
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
İnonü Üniversitesi
Popüler Yayınları
MICROBIOLOGICAL, CHEMICAL COMPOSITIONS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF TARHANA CHIPS FERMENTED WITH KEFIR
Yazarlar:
Didem Şahingil
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
DOI: 10.18038/estubtda.533168
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1047
1
ATIF
1
FAVORİ
1047
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Characterization of Antimicrobial Peptide fraction producing Lactobacillus spp. based on LC/MS-MS and determination of ACE-inhibition activity in Kefir
Yazarlar: Merve Atalay,
Didem Şahingil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.880744
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1285
0
FAVORİ
1285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MICROBIOLOGICAL, CHEMICAL COMPOSITIONS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF TARHANA CHIPS FERMENTED WITH KEFIR
Yazarlar:
Didem Şahingil
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
DOI: 10.18038/estubtda.533168
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1047
1
FAVORİ
1047
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
Journal of Agricultural Sciences
Kurul Üyeliği
Özal Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Ecological Life Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
Characterization of Antimicrobial Peptide fraction producing Lactobacillus spp. based on LC/MS-MS and determination of ACE-inhibition activity in Kefir
Yazarlar: Merve Atalay,
Didem Şahingil
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.880744
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1285
1
ATIF
0
FAVORİ
1285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MICROBIOLOGICAL, CHEMICAL COMPOSITIONS AND ANTIOXIDANT CAPACITY OF TARHANA CHIPS FERMENTED WITH KEFIR
Yazarlar:
Didem Şahingil
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Eskişehir Technical University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
DOI: 10.18038/estubtda.533168
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1047
1
ATIF
1
FAVORİ
1047
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat