Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Yahya Kemal Avşar
Prof. Dr.
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
2
1
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Aroma kimyası
Kurum
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
YAŞ ÜZÜM BOĞMA’SININ AROMA PROFİLİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Sercan Dede
,
Yahya Kemal Avşar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2345
0
FAVORİ
2345
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Editörlük
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yazım Editörü
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat