Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sercan Dede
Dr. Öğr. Üyesi
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
3
5
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-2049-9497
57205753408
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
FARKLI YÖNTEMLERLE ÜRETİLEN TÜRK BİBER SALÇALARININ DEPOLAMA SIRASINDAKİ KALİTE DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ VE KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Meltem Ayda,
Sercan Dede
,
Mustafa Didin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22127
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
612
0
FAVORİ
612
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biosensors from the first generation to nano-biosensors
Yazarlar:
Sercan Dede
,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Advanced Researches and Engineering Journal
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3230
0
FAVORİ
3230
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Jelatin, Laktalbumin ve Kazeinin Kakao Yağı Absorplama Kapasitelerinin Araştırılması
Yazarlar:
Sercan Dede
, Saide Başak Arıkan,
Filiz Altay
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
761
0
FAVORİ
761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YAŞ ÜZÜM BOĞMA’SININ AROMA PROFİLİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Sercan Dede
,
Yahya Kemal Avşar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2737
0
FAVORİ
2737
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Coğrafi İşaretli Ürünlerin Gerçekliği, Orijini ve İzlenebilirliğinde Nanoenkapsülasyon Teknolojilerinin Kullanımının Araştırılması
Yazarlar:
Sercan Dede
, Mustafa Didin
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2168
0
FAVORİ
2168
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
International Advanced Researches and Engineering Journal
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Fen ve Mühendislik Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Editörlük
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Mizanpaj Editörü , Son Okuyucu
Kurul Üyeliği
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Yayınlar
FARKLI YÖNTEMLERLE ÜRETİLEN TÜRK BİBER SALÇALARININ DEPOLAMA SIRASINDAKİ KALİTE DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ VE KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Meltem Ayda,
Sercan Dede
,
Mustafa Didin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22127
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
612
1
ATIF
0
FAVORİ
612
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat