avatar
Sercan Dede Dr. Arş. Gör. MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 5 Hakemlik 1 TR Dizin Atıf 2
5 Yayın
1 Hakemlik
2 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

189

0

2168

0

529

YAŞ ÜZÜM BOĞMA’SININ AROMA PROFİLİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2246

0

2246

Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.