avatar
Sercan Dede Dr. Öğr. Üyesi MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 5 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 1 TR Dizin Atıf 3
5 Yayın
1 Hakemlik
1 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

612

0

3230

0

761

YAŞ ÜZÜM BOĞMA’SININ AROMA PROFİLİNİN BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2737

0

2737

Yayınlar

FARKLI YÖNTEMLERLE ÜRETİLEN TÜRK BİBER SALÇALARININ DEPOLAMA SIRASINDAKİ KALİTE DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ VE KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Meltem Ayda, Sercan Dede , Mustafa Didin
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22127
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 612

1

0

612

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.