Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mustafa Didin
Doç. Dr.
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Yayınlar
Hatay İlinde Yetiştirilen Hicaz Nar ve Katırbaşı Nar Çeşitlerinden Elde Edilen Nar Ekşilerinin Standartlarının Belirlenmesi
Yazarlar:
Tuğba Selçuk
,
Mustafa Didin
,
Alaeddin Turkmen
,
Ertuğrul Konuş
,
Fatma Betül Tekin Sakallı
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Kayseri Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
68
0
FAVORİ
68
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLERLE ÜRETİLEN TÜRK BİBER SALÇALARININ DEPOLAMA SIRASINDAKİ KALİTE DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ VE KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Meltem Ayda,
Sercan Dede
,
Mustafa Didin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22127
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
559
0
FAVORİ
559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
‘Owari Satsuma’ Mandarin Çeşidinin Soğukta Muhafazasına Sodyum Metabisülfit Uygulamalarının Etkileri
Yazarlar:
Ahmet Erhan Özdemir
,
Mustafa Didin
,
Safder Bayazit
, Najd Alakraa, Hasan Kaan Gürses, Mehmet Kazım Akı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4
0
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bahçe
Gıda
Kayseri Üniversitesi Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
ADYUTAYAM Dergisi
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Black Sea Journal of Engineering and Science
Yayınlar
FARKLI YÖNTEMLERLE ÜRETİLEN TÜRK BİBER SALÇALARININ DEPOLAMA SIRASINDAKİ KALİTE DEĞİŞİMLERİNİN BELİRLENMESİ VE KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Meltem Ayda,
Sercan Dede
,
Mustafa Didin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22127
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
559
1
ATIF
0
FAVORİ
559
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat