avatar
Jamila Smanalieva Prof. Dr. Technische Universität Dresden
Yayın 8 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 5
8 Yayın
16 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
5 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi Gıda Teknolojileri Gıda Bilimleri Meyve-Sebze Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Yağ Teknolojisi

Kurum

Technische Universität Dresden

Yayınlar

Balın Antioksidan ve Antibakteriyel Özellikleri Üzerinde Bitkisel Kökenin Etkisi
Yazarlar: Nazgul Ishenbaeva, Ruslan Adil Akai Tegin , Jamila Smanalieva
Yayın Bilgisi: 2025 , Uludag Bee Journal
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 42

0

42

Kırgızistan'ın Sarı-Çelek Biyosfer Rezervinden Toplanan Bal Örneklerinin Botanik Kökeninin ve Fizikokimyasal Parametrelerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Nazgül Ishenbaeva, Mukarama Musulmanova, Jamila Smanalıeva
Yayın Bilgisi: 2024 , Uludag Bee Journal
DOI: 10.31467/uluaricilik.1423188
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 458

0

458

0

558

0

1150

0

1076

Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1579

0

1579

Investigation of Fatty Acid Composition, Thermal and Rheological Behavior of Yak, Cow and Horse Fats
Yazarlar: Jamila Smanalieva , Zhyldyzai Ozbekova , Asylbek Kulmyrzaev, Peter Fischer
Yayın Bilgisi: 2019 , MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1434

0

1434

Yayınlar

2

0

1150

1

0

1076

Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1579

5

0

1579

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.