avatar
Jamila Smanalieva Prof. Dr. Kyrgyz State Technical University namend after I Razzakov
Yayın 6 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 5 TR Dizin Atıf 4
6 Yayın
11 Hakemlik
5 CrossRef Atıf
4 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Fermantasyon Teknolojisi Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Meyve-Sebze Teknolojisi Yağ Teknolojisi

Kurum

Kyrgyz State Technical University namend after I Razzakov

Yayınlar

0

173

0

668

0

719

Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1030

0

1030

Investigation of Fatty Acid Composition, Thermal and Rheological Behavior of Yak, Cow and Horse Fats
Yazarlar: Jamila Smanalieva , Zhyldyzai Ozbekova , Asylbek Kulmyrzaev, Peter Fischer
Yayın Bilgisi: 2019 , MANAS Journal of Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1036

0

1036

Yayınlar

1

0

719

Investigation of rheological behavior of Kyrgyz traditional food Sary mai
Yayın Bilgisi: 2020 , MANAS Journal of Engineering
DOI: 10.51354/mjen.752557
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1030

4

0

1030

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.