• Türkçe
    Turkish English
  • Yönetici Paneli Kullanıcı Paneli Dergilerim Araştırmalarım  (Beta) Takiplerim Profil
    Çıkış
  • Giriş

European Food Science and Engineering

Cilt: 2 - Sayı: 1, 31.03.2021

Yıl: 2021

Research Articles

Araştırma Makalesi

1. Some bioactive properties and antimicrobial activity of some Hypericum species growing wild in Black Sea Region of Turkey

Latife Betül GÜL Nilgün ÖZDEMİR Osman GÜL Cüneyt ÇIRAK Ahmet Hilmi ÇON

Sayfa: 1-6
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

2. Effect of oleaster flour addition as a source of dietary fiber on rheological properties of wheat dough

Zeynep YAVUZ Fatih TÖRNÜK M. Zeki DURAK

Sayfa: 7-12
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Araştırma Makalesi

3. Textural and rheological characteristics of cocoa hazelnut cream partially substituted with glucose syrup

Oğuz AYDEMİR Ayşegül BEŞİR Hanad MOHAMED ADEN

Sayfa: 13-17
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Review

Derleme

4. Top-spray agglomeration process applications in food powders: A review of recent research advances

İlyas ATALAR Fehmi YAZICI

Sayfa: 18-25
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF

Derleme

5. Food edible coating systems: A review

Zineb MAHCENE Sara HASNI Mohamed Bilal GOUDJİL Aminata KHELİL

Sayfa: 26-33
Kütüphaneme Ekle
Araştırma Oluştur
PDF
Kapak Resmi İndir
  • Sayı Dosyaları
    • Editorial Board, Contents
       
  • Arşiv
    • Cilt: 1 Sayı: 1, 14.09.2020
    • Cilt: 2 Sayı: 1, 31.03.2021
    • Cilt: 2 Sayı: 2, 6.12.2021
    • Cilt: 3 Sayı: 1, 23.06.2022