Cilt: 40 Sayı: 2, 1.04.2015

Yıl: 2015

Araştırma Makalesi

 

3. ISPARTA İLİNDE DONDURULMUŞ GIDA ÜRÜNLERİNE YÖNELİK TÜKETİCİ TERCİHLERİ

 

4. DONDURULARAK KURUTULMUŞ BAZI MEYVE TOZLARININ TOZ ÜRÜN ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

 

6. GIDA ENDÜSTRİSİNDE NANOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI

 

7. GIDALARDA BULUNAN SUYUN FİZİKOKİMYASAL DURUMU ve SORPSİYON İZOTERMLERİ

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/