İşil Var profil resmi
İşil Var Prof. Dr. Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 6 Hakemlik 15 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 16
6 Yayın
15 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
16 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Bakteriyoloji Beslenme ve Diyetetik Moleküler Genetik Mühendislik Mikrobiyal Genetik Gıda Mühendisliği mikotoksinler, hijyen-sanitasyon, bakteriyofaj, patojen biyofilmleri

Kurum

Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

PİYASADA TÜKETİME SUNULAN AYÇİÇEK VE MISIRÖZÜ YAĞLARINDA AFLATOKSİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23126
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 576

0

576

MİKROORGANİZMALARDA ÇOĞUNLUĞU ALGILAMA VE ÇOĞUNLUĞU ALGILAMA MEKANİZMASININ ENGELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1937

0

1937

OKRATOKSİN A'NIN EKMEKTE BULUNMA MİKTARINDA FERMANTASYON VE PİŞİRMENİN ETKİSİ
Yazarlar: İşıl Var , Özlem Atasever Savaş, Selin Sağlam, Okşan Uçkun
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1085

0

1085

SALGINLARA NEDEN OLAN BAZI GASTROENTERİT VİRÜSLERİNİN İRDELENMESİ
Yazarlar: İşıl Var , Çağrı Çelik
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4327

0

4327

GIDA ENDÜSTRİSİNDE NANOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI
Yazarlar: İşıl Var , Selin Sağlam
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2308

0

2308

Yayınlar

PİYASADA TÜKETİME SUNULAN AYÇİÇEK VE MISIRÖZÜ YAĞLARINDA AFLATOKSİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23126
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 576

2

0

576

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.