İşil Var profil resmi
İşil Var Prof. Dr. Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 5 Hakemlik 12 TR Dizin Atıf 13
5 Yayın
12 Hakemlik
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Moleküler Genetik Bakteriyoloji Mikrobiyal Genetik Beslenme ve Diyetetik Mühendislik Gıda Mühendisliği mikotoksinler, hijyen-sanitasyon, bakteriyofaj, patojen biyofilmleri

Kurum

Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

PİYASADA TÜKETİME SUNULAN AYÇİÇEK VE MISIRÖZÜ YAĞLARINDA AFLATOKSİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23126
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 251

0

251

MİKROORGANİZMALARDA ÇOĞUNLUĞU ALGILAMA VE ÇOĞUNLUĞU ALGILAMA MEKANİZMASININ ENGELLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1666

0

1666

OKRATOKSİN A'NIN EKMEKTE BULUNMA MİKTARINDA FERMANTASYON VE PİŞİRMENİN ETKİSİ
Yazarlar: İşıl Var , Özlem Atasever Savaş, Selin Sağlam, Okşan Uçkun
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18110
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 918

0

918

SALGINLARA NEDEN OLAN BAZI GASTROENTERİT VİRÜSLERİNİN İRDELENMESİ
Yazarlar: İşıl Var , Çağrı Çelik
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3980

0

3980

GIDA ENDÜSTRİSİNDE NANOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI
Yazarlar: İşıl Var , Selin Sağlam
Yayın Bilgisi: 2015 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1907

0

1907

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.