Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Şahıs
Sendika
Firma
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Türkçe
İngilizce
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İşil Var
Prof. Dr.
Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
6
Hakemlik
15
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
16
6
Yayın
15
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
16
TR Dizin Atıf
0000-0002-0421-6330
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Bakteriyoloji
Beslenme ve Diyetetik
Moleküler Genetik
Mühendislik
Mikrobiyal Genetik
Gıda Mühendisliği
mikotoksinler, hijyen-sanitasyon, bakteriyofaj, patojen biyofilmleri
Kurum
Çukurova Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
Spirulina platensis'in Yoğurt ve Peynir Starter Kültürleri Üzerine Stimüle Etkisi
Yazarlar:
İşil Var
,
Sinan Uzunlu
,
Büşra Alomar
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
135
0
FAVORİ
135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PİYASADA TÜKETİME SUNULAN AYÇİÇEK VE MISIRÖZÜ YAĞLARINDA AFLATOKSİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
İşil Var
,
Ali Tekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23126
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
0
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MİKROORGANİZMALARDA ÇOĞUNLUĞU ALGILAMA VE ÇOĞUNLUĞU ALGILAMA MEKANİZMASININ ENGELLENMESİ
Yazarlar:
Prof. Dr. İşıl Var
,
Çağrı Çelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1937
0
FAVORİ
1937
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OKRATOKSİN A'NIN EKMEKTE BULUNMA MİKTARINDA FERMANTASYON VE PİŞİRMENİN ETKİSİ
Yazarlar:
İşıl Var
, Özlem Atasever Savaş, Selin Sağlam,
Okşan Uçkun
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18110
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1085
0
FAVORİ
1085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SALGINLARA NEDEN OLAN BAZI GASTROENTERİT VİRÜSLERİNİN İRDELENMESİ
Yazarlar:
İşıl Var
, Çağrı Çelik
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4327
0
FAVORİ
4327
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ENDÜSTRİSİNDE NANOTEKNOLOJİ UYGULAMALARI
Yazarlar:
İşıl Var
, Selin Sağlam
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2308
0
FAVORİ
2308
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Hakemlik
Bulletin of Biotechnology
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Yayınlar
PİYASADA TÜKETİME SUNULAN AYÇİÇEK VE MISIRÖZÜ YAĞLARINDA AFLATOKSİN VARLIĞININ ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
İşil Var
,
Ali Tekin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23126
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
576
2
ATIF
0
FAVORİ
576
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat