Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Gıda Bilimi ve Teknolojisi |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar |
|
Destekleyen Kurum | Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) |
Proje Numarası | 214O720 |
Teşekkür | Bu çalışma, 214O720 proje numarası ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmiştir. Peynir üretimlerinin yapıldığı Atatürk Orman Çiftliği’ne, reoloji ve tekstür analizlerinin gerçekleştirildiği Ondokuz Mayıs Üniversitesi’ne teknik desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. |
Yayımlanma Tarihi | 12 Ekim 2020 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 2020, Cilt 45, Sayı 6 |
Bibtex | @araştırma makalesi { gida792253, journal = {Gıda}, issn = {1300-3070}, eissn = {1309-6273}, address = {}, publisher = {Gıda Teknolojisi Derneği}, year = {2020}, volume = {45}, number = {6}, pages = {1083 - 1096}, doi = {10.15237/gida.GD20101}, title = {FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ}, key = {cite}, author = {Aydemir, Oğuz and Kurt, Abdullah} } |
APA | Aydemir, O. & Kurt, A. (2020). FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ . Gıda , 45 (6) , 1083-1096 . DOI: 10.15237/gida.GD20101 |
MLA | Aydemir, O. , Kurt, A. "FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ" . Gıda 45 (2020 ): 1083-1096 <https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/57245/792253> |
Chicago | Aydemir, O. , Kurt, A. "FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ". Gıda 45 (2020 ): 1083-1096 |
RIS | TY - JOUR T1 - FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ AU - Oğuz Aydemir , Abdullah Kurt Y1 - 2020 PY - 2020 N1 - doi: 10.15237/gida.GD20101 DO - 10.15237/gida.GD20101 T2 - Gıda JF - Journal JO - JOR SP - 1083 EP - 1096 VL - 45 IS - 6 SN - 1300-3070-1309-6273 M3 - doi: 10.15237/gida.GD20101 UR - https://doi.org/10.15237/gida.GD20101 Y2 - 2020 ER - |
EndNote | %0 Gıda FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ %A Oğuz Aydemir , Abdullah Kurt %T FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ %D 2020 %J Gıda %P 1300-3070-1309-6273 %V 45 %N 6 %R doi: 10.15237/gida.GD20101 %U 10.15237/gida.GD20101 |
ISNAD | Aydemir, Oğuz , Kurt, Abdullah . "FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ". Gıda 45 / 6 (Ekim 2020): 1083-1096 . https://doi.org/10.15237/gida.GD20101 |
AMA | Aydemir O. , Kurt A. FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ. GIDA. 2020; 45(6): 1083-1096. |
Vancouver | Aydemir O. , Kurt A. FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ. Gıda. 2020; 45(6): 1083-1096. |
IEEE | O. Aydemir ve A. Kurt , "FARKLI PASTÖRİZASYON KOŞULLARININ BEYAZ PEYNİRİN REOLOJİK, TEKSTÜREL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ", Gıda, c. 45, sayı. 6, ss. 1083-1096, Eki. 2020, doi:10.15237/gida.GD20101 |