Konjuge linoleik asit Süt tozu Maltodekstrin Püskürterek kurutma
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi
GTB 2018/05-BAGEP
Bu çalışma Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından desteklenen GTB 2018/05-BAGEP nolu “Mikrodalga Işınım ve Ultrases Dalgaları ile Konjüge Linoleik Asit Üretiminin Optimizasyonu ve Margarin Formülasyonunda Kullanımı” başlıklı proje kapsamında üretilmiştir.
Conjugated lineloic acid Milk powder Maltodextrin Spray drying
GTB 2018/05-BAGEP
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Gıda Mühendisliği |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Proje Numarası | GTB 2018/05-BAGEP |
Yayımlanma Tarihi | 12 Ekim 2020 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2020 Cilt: 45 Sayı: 6 |