Sayı: 22, 30.07.2019

Yıl: 2019

Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi

Araştırma Makalesi

2. Natürel Sızma Zeytinyağlarında Bazı Pestisit Kalıntılarının GPC-GC Yöntemiyle Belirlenmesi

Araştırma Makalesi

4. Elma Dilimlerinin Farklı Güneş Kurutma Yöntemleri ile Kurutulması

Araştırma Makalesi

5. Farklı Kurutma Yöntemlerinin Alkaya Kayısı Çeşidinin Toplam Fenolik İçeriğine Etkisi

Araştırma Makalesi

6. Alternative Techniques For Fruit and Vegetable Waste Valorization in Turkey

by-nc-nd.png?resize=300%2C105&ssl=1
Gıda ve Yem Bilimi-Teknolojisi Dergisi  CC BY-NC-ND 4.0 lisansı altında lisanslanmıştır
 Journal of Food and Feed Science-Technology is licensed under CC BY-NC-ND 4.0