Cilt: 16 Sayı: 1, 10.06.2021

Yıl: 2021

Makaleler

Prof. Dr. Burhan KARA ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ 0000-0002-4207-0539
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Dr. Öğr. Üyesi Sercan ÖNDER Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Bitki Biyoteknolojisi, Tarımsal Biyoteknoloji, Tarımda Bitki Biyoteknolojisi
Prof. Dr. Vecdi DEMİRCAN ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM EKONOMİSİ BÖLÜMÜ 0000-0002-0124-6075
Tarımsal Yönetimde Pazarlama, Tarım Ticareti, Tarım İşletmeciliği, Tarım Arazisi Yönetimi
Prof. Dr. Metin MÜJDECİ ısparta uygulamalı bilimler üniversitesi 0000-0002-0579-4538
Toprak Bilimi ve Ekolojisi
Prof. Dr. Hülya GÜL Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 0000-0002-6791-817X
Gıda Bilimleri, Hububat Teknolojisi
Doç. Dr. Muhammet TONGUÇ Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü 0000-0003-1292-2910
Tarımda Bitki Biyoteknolojisi
Prof. Dr. Şerife Evrim ARICI ısparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Fitopatoloji
Prof. Dr. Sevil KARAASLAN ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, TARIM BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ, TARIM MAKİNELERİ VE TEKNOLOJİLERİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 0000-0002-2289-8005
Biyosistem, Tarım Makine Sistemleri, Tarımsal Enerji Sistemleri
Doç. Dr. Sabri ERBAŞ ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, TARLA BİTKİLERİ BÖLÜMÜ 0000-0003-0691-6127
Tarla Bitkileri Yetiştirme ve Islahı, Endüstri Bitkileri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler
Doç. Dr. Mehmet POLAT ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ 0000-0002-2415-4229
Meyve Yetiştirme ve Islahı
Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TÜZÜN ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ 0000-0002-4778-6202
Hayvan Besleme
Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim YILMAZ Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Ziraat Fakültesi 0000-0002-5427-3608
Tarımsal Yapılar
Doç. Dr. Bekir ATAR Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi 0000-0002-1446-5699
Agronomi, Gübreler ve Uygulaması, Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller