avatar
Seyithan Seydoşoğlu Doç. SİİRT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 22 Hakemlik 50 CrossRef Atıf 73 TR Dizin Atıf 80
22 Yayın
50 Hakemlik
73 CrossRef Atıf
80 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Çayır-Mera ve Yem Bitkileri ziraat

Kurum

SİİRT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

KETENCİK BİYODİZELİNİN ELDESİ İLE ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.572710
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1578

4

1

1578

Ketencik (Camelina sativa) Tarımı
Yazarlar: Uğur Sevilmiş, Mehmet Bilgili , Şerif Kahraman , Seyithan Seydoşoğlu , Deniz Sevilmiş
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3382

0

1

3382

Yayınlar

0

102

0

362

Nitrogen Requirement of Italian Rygrass (Lolium multiflorum) : A Review
DOI: 10.51801/turkjrfs.879575
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 699

0

699

Roots of Crops from the Window of an Forage Expert
DOI: 10.51801/turkjrfs.925775
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 258

0

258

0

802

0

804

0

1365

Yem Bezelyesi ve Tritikale Karışımlarında Karışım Oranları ile Biçim Dönemlerinin Ot Verimine Etkileri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Gökhan Gelir, Belgizar Ayana Çam
DOI: 10.25308/aduziraat.606925
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2337

0

2337

Baklagillerde Generatif Döküm Sorunu
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Uğur Sevilmiş
DOI: 10.29130/dubited.605907
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 547

0

547

Ketencik (Camelina sativa) Tarımı
Yazarlar: Uğur Sevilmiş, Mehmet Bilgili , Şerif Kahraman , Seyithan Seydoşoğlu , Deniz Sevilmiş
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3382

1

3382

0

5340

0

1274

KETENCİK BİYODİZELİNİN ELDESİ İLE ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.572710
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1578

1

1578

Batman mera vejetasyonlarının bazı özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Kağan Kökten
DOI: 10.29050/harranziraat.424007
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1202

0

1202

0

1264

0

1679

Batman İli Beşiri İlçesi Mera Vejetasyonlarının Bazı Özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Kağan Kökten
DOI: 10.20289/zfdergi.407616
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1114

0

1114

Bingöl Koşullarında Bazı Burçak [Vicia ervilia (L.) Willd] Genotiplerinin Ot Verimi ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Kağan Kökten, Mahmut Kaplan, Seyithan Seydoşoğlu , Hava Şeyma Yılmaz, Rıdvan Uçar
DOI: 10.19159/tutad.424134
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 941

0

941

Mardin İl ve İlçelerine Bağlı Köy Meralarının Temel Vejetasyon Özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoglu , Kağan Kökten, Uğur Sevilmiş
DOI: 10.30910/turkjans.471198
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1178

0

1178

Yayınlar

2

0

802

4

0

804

7

0

1365

Yem Bezelyesi ve Tritikale Karışımlarında Karışım Oranları ile Biçim Dönemlerinin Ot Verimine Etkileri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Gökhan Gelir, Belgizar Ayana Çam
DOI: 10.25308/aduziraat.606925
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2337

4

0

2337

2

0

5340

10

0

1274

KETENCİK BİYODİZELİNİN ELDESİ İLE ÖZELLİKLERİ VE KULLANIM ALANLARI
Yayın Bilgisi: 2019 , Ziraat Mühendisliği
DOI: 10.33724/zm.572710
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1578

4

1

1578

Batman mera vejetasyonlarının bazı özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Kağan Kökten
DOI: 10.29050/harranziraat.424007
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1202

10

0

1202

5

0

1264

Bazı doğal mera alanlarının bitki örtüsü özellikleri, mera durumu ve sağlığının belirlenmesi
Yayın Bilgisi: 2018 , Türkiye Ormancılık Dergisi
DOI: 10.18182/tjf.486291
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1679

10

0

1679

Batman İli Beşiri İlçesi Mera Vejetasyonlarının Bazı Özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoğlu , Kağan Kökten
DOI: 10.20289/zfdergi.407616
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1114

5

0

1114

Mardin İl ve İlçelerine Bağlı Köy Meralarının Temel Vejetasyon Özellikleri
Yazarlar: Seyithan Seydoşoglu , Kağan Kökten, Uğur Sevilmiş
DOI: 10.30910/turkjans.471198
ATIF 10 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1178

10

0

1178

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.